Home / Makyaj / 5 kolay adımda Kusursuz Dumanlı Gözler Yapmak
5 kolay adimda dumali goz yapimi 2014 2015

5 kolay adımda Kusursuz Dumanlı Gözler Yapmak

Mükemmel dumanlı göz makyajı yapmak belki çoğu kadının ve kızın evde gerçekleştirdiği en zorlu iş. Onlar güzellik salonlarında kolayca ve hemen yapılan makyajı elde etmek için zaman ve para harcar. en büyük  zorluklardan biride sorunsuz ve sofistike doğal görünüm elde etmesi için, makyajı karıştırmak ve dağıtmak.

Mükemmel dumanlı gözler yaratmak, yumuşak dokulu gözler yaratmak ile ilgili.Her kızın dilek listesinde eminim vardır.Dumanlı göz makyajı yaparken çok dikkat ve sabır gerekir. Göz kalemi sürme veya gölgelerden birinin aşırı dağılması her şeyi berbat edebilir.Hadi bakalım sil baştan… Size şımarık ve sofistike 5 kolay adımda dumanlı göz makyajı yapmak için basit adımları takip edin…

1- Güzel Bir makyaj için göz kapatıcısını hazırlayın
dumanli goz makyaji icin adimlar

İlk önce gölge uygulamadan önce, sizin gözlerinizin durumunu kontrol etmek gerekir. Gözlerinizin altına gerekiyorsa kapatıcı uygulayın. Eğer şişlik veya koyu halkalar varsa, onları örtbas  etmelisiniz. Ben bir renk giderici kullanmanızı öneririm, düzelticiler  pürüzsüz bir kapatıcı uygulama için gerçekten çok önemli, ve dahası, onlar gözlerinizin rengini düzeltmek ve yüz cilt tonlarına yakın yapmak çok önemlidir.


2- Liner

kolay dumanli goz makyaji yapimi
Bir sonraki adım, astarın uygulanmasıdır. Gözlerinizin alt ve üst kirpik diplerine bir göz kalemi kullanın. Daha sonra, sıvı göz kalemi uygulayın. Küçük göz yapınız varsa, gözünüzün alt merkezinden başlayın, büyük göz yapınız varsa, köşeden köşeye gidebilirsiniz. göz kapaklarına tam bir Liner mükemmel çizgisini yapmak için, bir noktalı hile kullanabilirsiniz. Göz kapağı  üzerinde astarın noktasını koyun ve mükemmel bir çizgi yapmak için noktalar izleyin.

3- Kenarları yumuşatmak için Shadow gölge uygulayın

5 adimda kolayca dumanli goz makyaji yapimi
Sonra göz kalemiyle kenarları yumuşatmak için küçük bir göz farı fırçası kullanın. bir sünger aplikatör ucu veya bulaşmayan fırça ile koyu bir gölge uygulayın. Eğer  parmak ucu tekniği ile rahat iseniz kullanabilirsiniz. dumanlı göz makyajında gölge yapılması şart, görünümünü yumuşatmak için kullanılan ve daha doğal ve dramatik görünmesini sağlayan önemli bir tekniktir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Koyu saç renkleri için makyaj ipuçları

4-İkinci gölge

dumanli goz makyaji

Bu gölge üzerine  hafif bir gölge daha ekleyin. Doğal görünmesi için, dış alana doğru daha tonunu yumuşatın.

5- Bitiş

dumanli goz makyaji nasil yapilir 2014 2015
Aşırı gölgeyi ya da biraz görünümü yumuşatmak için bir kabarık fırça kullanarak bunu bitirin.. Dramatik göz makyajınıza  maskara uygulayarak makyaj için son bir dokunuş verin.

Dumanlı göz makyajı önerilerimiz için aşağıdaki resimleri incelemeyi unutmayın.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.