Home / Takı / 8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021
8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri
8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları

Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı önemli parçalar sonsuza kadar şık kalacak olsa da önümüzdeki on yılda herkes tarafından giyilecek birçok yeni aksesuar var. Sıcaklık yükselip düştüğünde, bu parçalar zamana direnecek ve gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları olacak. Koca kol çantalarından dolgulu saç bantlarına kadar birçok trend aksesuarı araştırıp biz kadınlar için en önemli 8 tanesini bir araya getirdim. Hadi şık ve moda ikonu olmanın tam zamanı!

1. Boncuklu Bilezik

8 farklı trend bayan aksesuarlari incelemesi 2016
Kadın aksesuarları

İlk olarak yukarıda görmüş olduğunuz boncuklu bilezikler bu yılda çok revaçta olacaktır. Çünkü bu aksesuar istediğiniz herhangi kıyafetle uyum sağlamaktadır. Bohem tarzlardan popüler şık kadın imajına kadar her şeyle uyum sağlayan bu bilezikler kollarınızda şıkır şıkır duracak. Kaliteden şaşmam diyorsanız özel taşlardan yapılma bilezikleri tercih edebilirsiniz.

Boncuklu bilezikler takmanın bir diğer güzel yanı ise rengarenk taşlarla kıyafetinize uygun kombini yaratabilmektir. Ben genelde pembeli morlu kıyafetler giydiğim için o renklere yakın her tonu uydurabiliyorum. Elbette örme crop veya kazakla oldukça şık bir görünüm elde edebiliyorum.

2. Tüylü Saç Bandı

2016 Trend Bayan Aksesuarları
Kafa bandı

Diğer bir aksesuarımız ise yukarıda görmüş olduğunuz tüylü saç bantları. Bu kafa bantları boho yaşam stiline oldukça uygundur. Bu aksesuarı tercih edecekseniz tüylü ve taşlı modellere yönelmenizi tavsiye ediyoruz. Bu aksesuar sizi şık gösterecektir.


Yaz mevsiminde tatildeyseniz saçlarınıza şekil vermekle uğraşmak yerine pareonuza veya elbisenize uygun bir saç bandı seçebilirsiniz. Kullanımı kolay olan bu takılarla oldukça havalı imaj çizersiniz benden söylemesi. Plajın en havalı kadını olmak için bu bantlardan almayı ihmal etmeyin 🙂

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sivri Burun Loafer Ayakkabılar Çok Trend !

3. Etnik Çanta

Bayan Aksesuarları 2016
Bayan Aksesuarları

Sevgili okurlarımız çanta biz kadınların vazgeçilmezi bunu biliyoruz. Fakat bu yıl biraz daha etnik çantalar almak modayı takip eden siz okurlarımız için daha iyi olabilir. Etnik desenli çantalar genellikle birkaç rengi bir arada barındırdığı için her elbise ve tişörte uygun olur. Yerel dükkanlarda zevkinize uygun işlemeli ve etnik desenli çantalar bulabilirsiniz.

4. İpli Sandalet

İpli sandaletler
İpli sandaletler

Trendler gelip geçerken bu ayakkabılar yaza damgasını vuracak, emin olun. Şık bir çift sandalet almak için mağazalardan araştırma yapmaya başlayın bence. Bu sezon, çok sayıda kare burunlu ayakkabı ortalığı karıştıracak çünkü ayakta muhteşem görünüme sahip onlar. Topuklu ve ipli tasarım, bacakları uzatır ve giydiğiniz her kıyafet için benzersiz bir görünüm oluşturur. Sıcak aylarda en iyi şekilde giymek için zıt renkte kombin yapmanızı öneririm. Turuncu, mor ve sarı renkler trend aksesuarların başında geliyor bu yaz…

5. Büyük Zincir Kolye

Büyük zincir kolye
Büyük zincir kolye

Yılın her ayı, çarpıcı bir mücevher parçası olmadan bir kıyafet tamamlanamaz. Büyük zincir kolyeler sezonun ön saflarında yer almaya devam ediyor. Büyük boyutlu ve kalın tasarımlardan narin ama iddialı bir parçaya kadar bu aksesuarlar, bir kıyafeti tamamlamanın en kolay yoludur. Bir blazer, crop kazak veya askılı bluz kombini tamamlarken tereddüt etmeden seçebilirsiniz.

Büyük zincir kolye seçerken altın ve gümüş renklerinden taviz vermeyin. Şık ve göz alıcı görünmek için bu renkler istisnasız sizi oldukça iyi gösterecek. Renkli zincir kolyeler denemek de farklı ve şık görünmenin alternatifi olabilir. Her tarzda kendinize uygun kolyeleri seçebilirsiniz ve trend aksesuar takımınızı oluşturabilirsiniz.

6. Clutch Çantalar

Clutch Çantalar
Clutch Çantalar

Yukarıda etnik çantalardan bahsetmiştim ancak kombinlerin tamamlayıcısı olan çantalarda bir diğer moda ürünü ise clutch çantalar. Yaz-kış fark etmeksizin trend aksesuarları ile moda ikonu gibi görünmek istiyorsanız birkaç renk clutch çanta almanızı tavsiye ederim. Ben işe siyah ve beyaz renkleri almakla başladım (ayakkabı ve kıyafetlerimin çoğunluğuyla uyumlu olsun diye). Ancak bazı cluth çantalar çok renkli olabilir. Sizin göz zevkinize göre hangisi uyarsa indirim peşinde koşmaya başlayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Modası 2015 En İyi 10 Yaz Trendleri

Clutch çanta konusunda akıllarda oluşan bir soru işareti de tokalı mı yoksa kemerli mi olması gerektiği. Yukarıda eklediğim fotoğrafta iki türden çanta modelini görüyorsunuz. Almayı planladığınız çanta sizin için kullanışlı olduğu sürece detaylarda boğulmamak gerekir diye düşünüyorum.

7. Halka Küpeler

Halka Küpeler
Halka Küpeler

Bu aksesuar bu sezonun en büyük trendlerinden biri olacak. Halka küpeler, sade bir kıyafeti renklendirmenin veya en sevdiğiniz takıma son rötuşları eklemenin mükemmel bir yoludur. İnci küpe, desenli veya süslemeli küpeler ile basit bir tasarımdan kokoş modellerine kadar istediğinizi seçebilirsiniz. Halkalar, saçlarınız ve kulaklarınızın arkasında, at kuyruğu veya topuzla güzel görünür.

Saçları benimki gibi kısa olanlar üzülmeyin! Büyük halka küpe kullanmayı çok seviyorum. Özellikle annemin hediyesi olan altın renkli saat taktığımda altın renkli halka küpelerim vazgeçilmez oluyor. Saçlarınızın arasında hoş bir görünümü halka küpeler trend aksesuarı ile elde edebilirsiniz.

8. Renkli Güneş Gözlüğü Çerçeveleri

Renkli güneş gözlüğü
Renkli güneş gözlüğü

Havalar ısındığında, renkli güneş gözlükleriyle gözlerinizi koruyun ve şıklığınızdan ödün vermeyin. Renkli bir çerçeveye sahip olan bu modeller, mevcut kıyafetinize anında etki katacak trend aksesuarlar arasındadır. Renkli güneş gözlüğü çerçeveleri oldukça kullanışlıdır. Retro görünüm elde etmek istiyorsanız kiremit rengi favoriniz olabilir.

Bu yıl aksesuar modelleri hakkında merak ettiğiniz ne varsa sorularınızı aşağıda yazabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Kimono Ceket Modelleri ve Kombinleri başlıklı makalemizde ceket ve ceket modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Deri Ceket Modelleri

Deri Ceket Modelleri | 2021

Deri Ceket Deri ceket, eski zamanlara aitmiş gibi görünse de son yüz yılda evrensel hale …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.