Home / Moda / Abiye modelleri izmir tasarımı 2014/ 2015
izmir abiye modelleri 2014 2015

Abiye modelleri izmir tasarımı 2014/ 2015

Abiye modelleri izmir tasarımı 2014/ 2015

Yılın en favori abiye modelleri izmir moda evleri ile ortaya çıkıyor. Çünkü Türkiye’de moda denildiğinde en başarılı tasarımcılar ege bölgesinde olduğu için, tasarımların en güzeli de bu bölgede İzmir’de hayat buluyor. Sizlere abiye modelleri izmir moda evleri hakkında biraz bilgi vermek ve aynı zamanda abiye seçiminde dikkat etmeniz gereken detaylardan söz etmek istiyoruz. Abiyeler, her kadının fazlaca özendiği kıyafetlerdir. Haksız da sayılmazlar.

Bu sene için abiye modelleri izmir 2014 -2015 kreasyonlarına baktığımızda dore tonlarındaki elbiselerin ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Degaje ve sırt dekoltesi ile form kazandırılan kıyafetlerin, çoğunlukla uzun abiye modellerinden olduğunu fark ettik. Sizlere önerimiz, bu sene için mezuniyet törenleri düğün ve alternatif organizasyonlarda kullanabileceğiniz modeller için doreyi tercih etmenizdir.

Abiye modelleri hakkında trend öneriler


Trendi yakalamak abiye modelleri arasından doğru seçimde bulunmak için mutlaka önceliği renklere vermelisiniz. Çünkü abiye elbiselerde asıl önemli olan renktir. Modeller her yıl değişmez. Örneğin, balık formuna sahip uzun abiye elbiseler için kesimden her yıl farklı bir şekilde söz edemeyiz. Ancak renk ve aksesuar açısından değerlendirebiliriz. Bu nedenle abiye kıyafetlerinizde kesime değil, renge ve akseuar modellerine yönelmeniz gerekir. Böylece şıklığı pratik bir şekilde kazanabilir, şık bir abiyeye sahip olabilirsiniz.

Herkesin gözü sizin üzerinizde olacak!

Şıklığınızı tamamlayacak olan akseuar seçimi, abiye modellerde önemlidir. Eğer çok detaylı ve süslü bir abiye satın alıyorsanız akseuar konusunda cimri olmanız gerekir. Ancak düz renk, düz model abiye tercih ediyorsanız abiyenize hareket katmak için aksesuarlarınıza ağırlık vermeniz önerilir. Böylece şık olmanın inceliklerini de değerlendirmiş, çanta ve ayakkabı seçimi ile göz alıcı bir güzelliğe sahip olmuş olursunuz. Abiye modelleri hakkında bilmeniz gerekenler şimdilik bu kadar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 İlkbahar Yaz Trend At Kuyruğu Saç Modelleri

 

 

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.