Home / Saç / Açık Karamel Saç Rengi | 2020
Açık Karamel Saç Rengi
Açık Karamel Saç Rengi

Açık Karamel Saç Rengi | 2020

Açık Karamel Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler

Açık karamel saç rengi, bayanların en sıklıkla tercih ettikleri saç rengi olup, özellikle buğday tenli ve gözü renkli olan bayanlarda hoş görünüm ile dikkat çekiyor. Açık tonlarda bir saç rengi olduğundan yüze ışıltı katarak, saçlarınızı daha parlak gösterir. Koyu renklerin tersine size canlı ve hafif bir görüntü kazandırır.

Saçınızı açık karamel rengine dönüştürmek isteyenler için bazı önerileri sizler için paylaşıyoruz. Kumral saçlara sahip olanlar; açık karamel saç rengine geçiş çok kolaydır. Bunun için tek işlem yeterli olabilmektedir. Açık kumral veya sarı saçlara sahip olanlar; seçtikleri tonu direkt olarak uygulayabilirler. İlk boyamada karamel olabilir ancak ikincisinde açık karamel tonunu elde edebilirsiniz.

Açık Karamel Saç Rengi
Açık Karamel Saç Rengi

Koyu saç rengine sahip olanlar (siyah, kestane ve kahve tonları);, açık karamel rengini elde edebilmek için aynı rengi birden fazla uygulamanız gerekmektedir. Siyah saç rengi için açık krem rengine sahip olup bunun için saç açıcıyı kullanmaları ve ardından saçlar turuncuya döneceği için dilediğiniz açık karamel tonunu uygulamanız halinde isteğinizi elde edebilirsiniz.


Açık Karamel Saç Rengi
Açık Karamel Saç Rengi

Saçlarını yıpratmak istemeyenler saçlarının daha açık bir tona sahip olması için açık karamel tonlarını kullanabilirler. Siyah renk gibi koyu bir saç rengi birkaç defa açık karamel ile boyandığında az da olsa kırılmaya başlar. Dolayısı ile siyahı kırılan saçlar zaman içinde size arzu ettiğiniz açık karamel rengini kazandırır.

Açık Karamel Saç Rengi
Açık Karamel Saç Rengi

Schwarzkopf Expert 6.68 Açık Karamel Kahve Kalıcı Saç Boyası

Nemlendirici özellikleriyle bilinen Hyaluronik Asit ve Omegaplex® ile kalıcı renklendirmeniz sadece saçı hasardan korumakla kalmaz, aynı zamanda boyama sırasında ve sonrasında saça özen gösterir. Omegaplex® ve Hyaluronik Asit içeren besleyici kompleks, renklendirme ve koruma özelliklerini birleştirir. 28 yıkamaya kadar;

  • Kalıcı,
  • Renk ve koruma,
  • Kırılma önleme teknolojisi,
  • Zengin renk,
  • Mükemmel gri kaplama,
  • Saçları besleme.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dalgalı ve Kıvırcık Saçlara Özel Doğal Saç Modelleri

ONC NATURALCOLORS 8CA Organik İçerikli Açık Karamel Saç Boyası

Amonyak içermez, Nazik protein formülü, Resorsinol içermez, Paraben içermez, Silikon içermez, Nonoxyol içermez, organik argan yağı, aloe vera, portakal özleri, papatya, karakafes, hindistan cevizi yağı, Düşük pH ile saçlarınızı açık karamele döndürebilirsiniz. Boya içeriği;

  • Düşük pH değeri,
  • Sertifikalı organik içerikler, besinler, antioksidanlar, vitaminler ve amino asitlerle zengin,
  • Nazik protein bazlı formül,
  • Amonyak veya amonyak türevi yok,
  • Resorsinol, formaldehit ve paraben içermez,
  • Kontakt lensler ve göz damlalarında kullanılan farmasötik sınıf peroksit,
  • En düşük PPD yüzdesi,
  • Optimum gri kaplama ile garantili performans,
  • Saçın yapısal bütünlüğüne zarar vermez,
  • Vegan ve Zulümsüz,
  • GDO içermez,
  • Astımlılar için uygundur,
  • Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir

Açık Karamel Balyaj

Balyaj, birden fazla sezon trendinde olacak inanılmaz derecede popüler bir saç boyama tekniğidir. Başlangıçta balyaj, sarı saçların geçişinde kullanılırken bu yıl karamel saçlarda da tercih edilmektedir. Balyaj, üç veya daha fazla renk tonunun kullanılmasıyla yapılır.

Boyama sırasında, uygun uygulama ve mükemmel sonuçlar içeren özel bazlı bir boya kullanılır. Güzel bir açık karamel rengi oluşturmak için, kuaförünüz buğday saç rengi, açık kırmızı saç boyası ve ayrıca süt veya inci rengi kullanır. Balyaj tekniğine dayanan açık kırmızı saç rengi, beyaz bir tonun hafif parlamasını gösterir. Sonuç olarak, ilk bakışta hayranlık uyandıran doğal, güneşten yanmış saçlar ortaya çıkar. Bu bağlamda açık kızılımsı ve karamelimsi saçlar inanılmaz derecede şık görünüyor.

Neden Karamel Saç Rengini Tercih Etmelisiniz?

Karamel ve tonları saç trendi olarak çok popülerdir. Elbette karamel rengi, sarıdan, kahverengiden koyu kahverengiye ve hatta tatlı kırmızılara kadar geniş bir renk yelpazesine sahiptir.

Karamel saç rengi, çeşitli cilt tonlarına ve stil tercihlerine uyacak şekilde ayarlanabilir. Karamel, dip boyaları, vurgular, tüm renk seçenekleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli stillerde de uygulanabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçların gürleşmesi için ne yapmalı?

Karamel rengine ister incelikle ister zevkle yaklaşmak isteyin, karamel hem basit hem de sıra dışı görünebilir. Herhangi bir renk uygulamasında olduğu gibi, mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için genellikle en iyisi profesyonel bir kuaförden hizmet almaktır.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.