Home / Saç / Açık Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir? | 2020
Açık Kumral Saç Rengi
Açık Kumral Saç Rengi

Açık Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir? | 2020

Açık Kumral Saç Rengi

Makalemizde birçok kadının güzelliğine güzellik katan açık kumral saç renginin nasıl yapıldığı anlatılmaktadır. Açık kumral saç rengini elde etmenin püf noktaları ve açık kumral saç modellerinden en güzel örnekler. Açık kumral saç renginde önemli olan bu saç renginin doğru yollardan elde edilmesidir. Bu saç rengi doğru yoldan elde edilirse bayanlara ayrı bir çekicilik kattığından bayanlar tarafından çok tercih edilir.

Bu saç rengini elde etmenin çeşitli püf noktaları vardır. En başta bu saç rengi markete gidilerek açık kumral saç rengi boyası alınıp, evde boyama ile elde edilmez. Çünkü öyle kolayca elde edilen bir saç rengi değildir. Bu saç rengini elde etmenin en püf noktası hangi saç rengine uygulanacağıdır. Bu saç rengi hangi saç tonlarında nasıl uygulanır? Bu sorunun cevabına saç renkleri üzerinde durarak cevap verelim.

Açık Kumral Saç Rengi
Açık Kumral Saç Rengi

Koyu Renkli Saç Tonları

Eğer saçınız koyu renk ise ilk boyamada açık kumral saç rengini elde etmeniz imkânsızdır. Koyu renk saç tonlarında, açık kumral rengini elde etmek istiyorsanız, saçınıza birkaç kez antrenman yaptırmanız gerekmektedir.


Koyu renk saç tonuna sahip olanlar, saçlarını açık sarıya boyayarak yaklaşık bir ay saçlarını bu renkte tutmalıdır. Yaklaşık bir ay sonra saç aynı renge tekrar boyanır ve bu işlem yaklaşık altı ay gibi bir süre ile aylık periyotlar halinde tekrarlanır. Yaklaşık altı ay sonra da saçınız açık kumral rengine hazır olacaktır.

Bakır, karamel ve koyu kumral saç tonlarında

Bakır, karamel ve koyu kumral saç tonlarında ise koyu saç rengindeki gibi açık sarıya boyama işlemi yapılır. Fakat koyu renk saç tonundaki gibi altı ay beklemenize gerek yoktur. Bir ya da iki boyama yeterli olacaktır. Bu da yaklaşık iki ay demektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Buzul Çikolata Saç Rengi

Açık renk bir saça sahipseniz sorununuz yok demektir. Saçınız, açık kumral renge boyanmaya hazırdır.

Açık kumral saç renklerinden en güzel örnekleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz.

Bal köpüğü saç rengini evde de elde edebilirsiniz. Bal köpüğü saç modelleri ile ilgili makalemizi okumak için tıklayın

FOTOĞRAF GALERİSİ

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

3 comments

  1. Saçlarım açıcılardan çok yıpranıyor ve çok kuru bir yapıda oldular yıpranmalar için arada ketirsem bile salarım hep güçsüz bu yüzden saçlarım için doğru ve yeterli bakımı yapmadığımı düşünüyordum doktor bir arkadaşım var muhabbet ederken saçlardan konu açıldı ve doğal keratin bularak kullanmam gerektiğini söyledi araştırırken patentli keratin buldum ve aldım saçlarım da yıpranma kuruluk o cansızlık falan hiç kalmadı arkadaşımın tavsiyesi olan doğal keratin benim için çözüm oldu sonunda.

  2. Saçlarımda koyu kahve boya vardı ve hiç beğenmedim kullanamadım kuaförlerden yanar yanıtını alınca koleston açıcı ile kahve turuncu yansımaya kadar açtım üzerine 7.0 7.1 karıştırarak garnier kumral tona boyadım rengi baya bir kırıldı pes etmeyip aynı tonlarda boyasam açık kumral tonlarına bende ulaşabilir miyim sizce

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.