Home / Dekorasyon / Ahşap ve Taş Desenli Halı Modelleri 2015
tas desenli fayans modelleri 2015

Ahşap ve Taş Desenli Halı Modelleri 2015

Evde Doğal Görünüm Sevenlere ..

Son yıllarda ev dekorasyonunda doğal görünümlü tasarımlar oldukça ilgi görüyor , özellikle ahşap ve taş görünümlü bir çok farklı ve estetik tasarım , doğallıktan hoşlananlar için en ideal tasarımlar arasındalar. Bunlara örnek verecek olursak ahşap ve taş desenli halılar ile evde sıcak ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz , antre yada salonda ,  hem samimi hemde sıcak bir görünüm için ahşap ve taş desenli halıları kullanabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda doğaya olan eğilimi en iyi şekilde vurgulayan ahşap ve taş desenli halılar kadar , aynı zamanda taş ve tuğla duvarlar oldukça ilgi gören uygulamalar arasında yer alıyor son yıllarda. Doğal taş duvar dekorasyonları hiç olmadıkları kadar popüler bir dönem geçiriyor . Doğallığı ve sıcaklığı yansıtan ahşap ve taş detaylar iç mekan dekorasyonlarında bam başka bir hava ve etki yaratıyor.

Bahsettiğimiz gibi son yıllarda ev dekorasyonunda doğal tasarımlar öne çıkıyor , doğal görünümlü iç dekorasyon örnekleri daha sıcak ve rahat bir tarz yaratıyor diyebiliriz. Sadece salon yada bahçede değil , günümüzde banyolarda ve çocuk odalarında özellikle ahşap görünümlü mobilyalar yada tasarımlar kullanılıyor. Evde doğal görünüm sevenler için son dönemde bir çok farklı tasarım ile karşılaşabiliyoruz , örneğin banyolarda yeni trend ahşap görünümlü seramik fayanslar.. Ahşap ve taş görünümlü halılar kadar doğal bir etki yaratan ahşap desenli fayanslar , banyolara daha samimi ve sıcak bir stil kazandırıyor.


Galerimizde hazırladığımız farklı ancak bir o kadar estetik ve çekici ahşap ve taş desenli halı modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz..

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Çarpıcı Mutfak Tavan Tasarımları 2015

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.