Home / Makyaj / Akan makyaja bütün gece kalıcık vermek için 5 ipucu
makyaj kalicigi icin ipuclari
akmayan kalıcı makyaj için ipuçaları

Akan makyaja bütün gece kalıcık vermek için 5 ipucu

Akmayan makyaj için tüm deneyebileceğiniz pratik öneriler
Kaç kez neredeyse mükemmel makyaj yaptınız ve makyajınız sadece bir saat mükemmelliğini korudu mu? Yüzünüz fotoğraf çektirdiğinizde balmumu gibi erimiş gibi görünebilir ve bu makyajı akmış  arkadaş sosyal ağlarda etiketlendiğinde kendini çok kötü hisseder!

Bu tür rahatsızlıklardan kaçınmak için evde yapabileceğiniz bazı hileler vardır, makyaj ‘ın akmaması için bu ipuçları size yardımcı olacaktı.Her şeye her zaman hazır olmalısınız  fotoğraflar olsun, gece olsun yüzünüz mükemmel görünümünü sürdürmeli. Ben bütün gece süren makyaj için 5 ipucu hazırladım öğrenmek için aşağıdaki listeye bir göz atın.

Nemli cilt üzerine makyaj yapın


kuru cilt üzerinde makyaj uyguladığınızda, ölü gibi bakarsınız.Yani ilk önce cildinize hazırlık uygulamalısınız, ilk olarak silikon tabanlı bir nemlendirici uygulayın. Daha sonra yüzünüze  kalan makyajını yapın.

Bunlara da göz gezdirin; Resimde daha iyi çıkmak için 13 makyaj ipuçu !

Krem vs Toz

Bir çok kız krem ​​allık seviyo , ama sıcaklıklar yüksek olduğunda, bu ürün çabuk kaybolur ya da yüze yayılma eğilimindedir. Böylece daha iyi renk kaybetmeden gece boyu kalacak bir makyaj için mat toz formüller tercih edin.

Hazırlanan göz kapakları

Bu ısı panda gözleri önlemek için önemlidir. Gölge için bir üs uygulayın, göz kapaklarının için bir ilk idealdir. Ama siz göz kapağında kapatıcı veya astar deneyebilirsiniz.

Lezzetli kokuyor

Kuru ciltte parfüm  kalıcı olmaz. Çünkü darbe noktalarında parfüm (boyun ve bilek. ) yerleşmesi için  parfüm uygulamadan önce cildinizi nemlendirmeniz önemlidir .

Güvenli Dudak rengi

Dudaklara her 20 dakikada bir parlaklık uygulanması yapmak yerine, aşağıdaki tavsiyesi ile dudaklarınıza daha kalıcı renk sağlayabilirsiniz.Bir kat ruj uygulayın, mat dudaklarınızın aşırı sürdüğünüz rujun fazlasını kumaş parçası ile alın . Bu eylem dudaklarında “dövme” mürekkep etkisi bırakır. Sonra başka bir kat ruj sürün.

Makyajınızın bütün gece kalıcı olması için siz ne yapıyorsunuz ?

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Üçgen Yüze Makyaj Nasıl Yapılır?

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.