Home / Cilt Bakımı / Anti Aging Maya Maskesi Tarifi
genclestirici anti aging maya maskesi tarifi

Anti Aging Maya Maskesi Tarifi

GENÇLEŞTİRİCİ ANTİ AGİNG MAYA MASKESİ

Anti Aging Gençleştiren Maya Maskesi; Cildi gençleştiren anti agint cilt maskelerinde en önemli detay maskeyi uygulamadan önce cildiniz temizlenmiş olmalı.Ve verilen malzemelerin oranlarına dikkat edilmeli.

Anti aging gençleştirici ev yapımı maya maskesi

size gerekli olanlar


Az miktarda su,bir çay kaşığı limon suyu,1 adet yaş maya ve buz

hazırlama ve uygullama, İlk önce yaş mayayı az miktarda bir su ile karıştırıp yumuşatalım.Hafif kremsi hale gelene kadar erimesini sağlayalım.Bu maya maskesini cildinize göz çevresi hariç uygulayın.Cildinize hafif masaj yaparak yedirin.Boyun bölgenize de sürebilirsiniz.Daha sonra steril bir tülbenti kesip ağız kısmınız açık olacak şekilde maskenin üzerine yapıştırın.

Daha sonra sıcak su dolu kabın içine bir havluyu batırın, daha sonra ağız hariç yüzünüzü kapatın.Bu esnada burundan nefes alıp ağızdan verin havlu ılıdığında bu işlemi 4/ 5 kere daha yapın.Evde arkadaşınızdan veya aile bireylerinden bu işlem için yardım almanız işinizi kolaylaştıracaktır.En son olarak yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.

Anti aging gençleştirici maya maskesi uygulamasından sonra;

1 kalıp buzu yine steril bir tülbente bir kat olarak sarın ve yüzünüzde, boyun bölgenizde dairesel hareketler ile masaj yaparak gezdirin.

Cilt sorunu olan veya olmayan herkes gençleştirici maya maskesini ayda bir kez yapabilir.Bu şekilde cildiniz daha gergin ve sıkı olacaktır.

Bir önceki yazımız olan Yağlı ciltlerden kurtulmanın yolları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İmex Sivilce Kremi Hakkında Bilgiler

Check Also

Mikrodermabrazyon Nedir?

Mikrodermabrazyon Nedir? | 2021

Mikrodermabrazyon Nedir? Mikrodermabrazyon, çok popüler, makine destekli bir cilt peelingi tedavisidir. Bu tedavinin en çok …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.