Home / Moda / Askılı Uzun Elbise Modelleri 2015
İnce Kumaşlı Straplez Askılı Uzun Elbise Modelleri 2015
İnce Kumaşlı Straplez Askılı Uzun Elbise Modelleri 2015

Askılı Uzun Elbise Modelleri 2015

Yaz aylarına özgü askılı uzun elbise modelleri ve fiyatları. En şık ve en güzel askılı uzun elbiseleri resim galerimizde inceleyebilir ve satın alma seçeneklerine göz atabilirsiniz…

Özellikle bahar aylarında tercih edilen uzun elbiseler, yaz aylarında da kumaşın inceliğine göre tercih edilebilmektedir. Bugün sizlere tanıtacağımız modeller ise askılı uzun elbise modelleri olacak. Sayfamızda tanıtılan modelleri Bonprix sanal mağazası üzerinden satın alabilirsiniz.

Kuyruklu Askılı Uzun Elbise Modelleri
Mükemmel bir elbise modeli. Vücuda oturan bu elbise modeli asimetrik kesimiyle dikkat çekiyor. Bu modeli yaz aylarında da giyebilirsiniz. Kolsuz olması sizi yaz aylarında fazla bunaltmayacak ve şıklığıyla dikkatleri üzerine çekecek. Resimde gördüğünüz renk seçimi macenta olup, siyah renkli alternatifi de bulunmaktadır. Elbise fiyatı ise 130 TL’dir.


Kuyruklu Askılı Uzun Elbise Modelleri
Kuyruklu Askılı Uzun Elbise Modelleri

Baskılı İnce Askılı Uzun Elbise Modelleri
Dikkat çekici ve göz alıcı bir elbise modeli arıyorsanız resimde görmüş olduğunuz ferah ve havadar bir model olan ince askı, derin yakalı uzun elbise modelini tercih edebilirsiniz. Üzerindeki baskı ile de dikkat çeken model sizi olduğundan daha fazla zayıf gösterebilen bir özelliğe sahip. Mavi denizin eşliğinde daha şık görünebilecek olan bu elbise modeli sizi çok çekici gösterecektir. Elbise fiyatı 80 TL’dir.

Baskılı İnce Askılı Uzun Elbise Modelleri
Baskılı İnce Askılı Uzun Elbise Modelleri

Siyah Beyaz Yazlık Askılı Uzun Elbise Modelleri
Sıcak günlerde bunaldığınızda tercih edebileceğiniz bu siyah beyaz elbise modeli, vücudu saran yapısıyla ve yumuşacık jersey kumaşıyla sizi ferahlatacak. Etek uçlarının hafif bir şekilde geniş kesimli olduğunu görebilirsiniz. Fiyatı ise 100 TL’dir. Siyah / beyaz renk seçenekleri dışında mat turkuaz / krem beyaz ve ıstakoz rengi / krem beyaz renk alternatifleri de bulunmaktadır.

Siyah Beyaz Yazlık Askılı Uzun Elbise Modelleri
Siyah Beyaz Yazlık Askılı Uzun Elbise Modelleri

Askılı elbise modellerinden diğer örnekleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz. Bu modellerden hoşunuza giden bir elbise olursa satın alma seçenekleri hakkında bilgi almak için alt kısımda bulunan yorumlar bölümünden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tek Omuzlu Elbise Modelleri 2015

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

9 comments

  1. Siyah beyaz uzun olan

  2. Peki bu albiseyi nereden alabilirm

  3. Neden ama çok güzel

  4. Siz ürün satmıyormusunuz

  5. Siyah beyaz askıkı elbiseyi almak istiyorum

  6. Bu siyah beyaz örgü elbise için yardımcı olurmusunuz nasıl alabilirim

  7. kesinlikle uzun elbiselerin altına kalın topuklu ya da platformlu ayakkabılar daha güzel duruyor. Bende ilvi.com sitesinden aldım. çok rahatlar tavsiye ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.