Home / Moda / Askısız Elbise Modelleri 2015
Volanlı Askısız Elbise Modelleri 2015
Volanlı Askısız Elbise Modelleri 2015

Askısız Elbise Modelleri 2015

Askısız elbise modellerinden en güzel örnekler ve fiyatları hakkında bilgiler. Resim galerimizde inceleyeceğiniz modellerin satın alma seçenekleri de bulunmaktadır…

Havaların ısınmasıyla artık bayanlar yaz aylarına özgü tarzlarını yeniden yansıtmaya başladılar. Özel gecelerde, davetlerde olduğu kadar günlük yaşantımızda da giyebileceğimiz askısız elbise modellerinden en güzel örnekleri bugün sizlerle paylaşacağım.

Aşağıda tanıtımlarını yaptığımız askısız elbise modellerini Bonprix sanal mağazalarından satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için alt kısımda yer alan yorumlar bölümünden bize ulaşabilirsiniz. Elbiseleri nasıl satın alacağınız konusunda sizleri yönlendirebiliriz.


Straplez Maksi Askısız Elbise Modeli
Baş döndürücü bir elbise ister misiniz? O zaman resimde gördüğünüz straplez, maksi elbise tam size göre. Etek uçlarının hafif geniş kesimli olması elbiseye hava katmış. Bu şık elbise 90 TL ve siyah / bej, ıstakoz rengi / bej ve derin deniz mavisi / bej renk seçenekleriyle sizi bekliyor. Elbiseyi satın almak için alt kısımda bulunan yorumlar bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Straplez Maksi Askısız Elbise Modeli
Straplez Maksi Askısız Elbise Modeli

Penye Askısız Elbise Modelleri
Yapısı itibariyle vücuda tam olarak oturan bu elbise, dokusuyla göz alıcı bir özelliğe sahip. Günlük yaşantınızda giyebileceğiniz bu elbiseyi özel günler, davetlerde de giyebilirsiniz. Makine de yıkadığınızda özelliğinden bir şey kaybetmeyeceğiniz bu şık elbiseyi 70 TL’ye satın alabilirsiniz. 36 ve 38 bedenlerde ki uzunluğu yaklaşık 86 cm. civarıdır. Ayrıca elbisenin siyah ve kırık beyaz renk seçenekleri de bulunmaktadır. Satın alma seçenekleri için yorumlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Resimde gördüğünüz gibi açık gri tonlarda topuklu ayakkabılar ile çok güzel kombinler oluşturabilirsiniz.

Penye Askısız Elbise Modelleri
Penye Askısız Elbise Modelleri

Baskılı Askısız Elbise Modelleri
Parlak kumaşıyla göz kamaştıran mükemmel elbise. Üzerindeki baskıların ne kadar güzel olduğunu herhalde söylemeye gerek yok. Özel günlerinizde giyebileceğiniz gibi gündelik hayatta da kullanabileceğiniz bu elbisenin fiyatı 120 TL. Resimde gördüğünüz modelin rengi turkuaz baskılıdır. Siyah ve dut rengi seçenekleri de bulunmaktadır ancak diğer renklerde tek renktir. En güzelinin bu renk olduğunu düşündüğüm için, sizlerle bu modeli paylaştım.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tropikal Desenli Renklere Sahip Elbise ve Etek Modelleri
Baskılı Askısız Elbise Modelleri
Baskılı Askısız Elbise Modelleri

Resim galerimizde sizler için hazırlamış olduğumuz diğer askısız elbise modellerini inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.