Home / Makyaj / Az makyaj ile Doğal Güzelliğini Vurgula !
az makyaj ile gelen dogal guzellik

Az makyaj ile Doğal Güzelliğini Vurgula !

Az makyaj ile Doğal Güzelliğini Vurgula !

Yeni makyaj trendlerinde birçok altarnatifler var ama makyajın gerçek amacı unutmayalım ki her zaman daha güzel olmak…Çok fazla makyaj ile yapay ve  başka biri gibi görünüyorsun makyajınız doğal olmalı ve  günün sonunda sizi bir başkasına  çevirmemeli  . En az makyaj ama bizim özümüzün kıymetleri için daha doğal ve güzel makyaj elde etmek. Aynı zamanda dcilt üzerine fazla makyaj uygulamak toksinlerin miktarını arttırır ve cilt sorunlarına yol açar.. Senin güzel elmacık kemiklerini belirginleşmek veya kaşlarınızı vurgulamak için ve gözlerinizin rengini ortaya çıkarmak için nasıl doğal görünümlü az makyaj yapmalısınız öğrenmelisiniz.Başkalarına benzemek için fazla ve kötü makyajların yanı sıra, açıkçası herkes kendi güzelliğiniz benzersiz özelliklerini makyaj ile vurgulaması gerekir.

Biraz üst kirpiklere  maskara ve bronzlaştırıcı .Kaş Temel kahverengi göz farı mavi gözleri vurgular ve kaşları daha belirgin gösterir. Renkleri seçme ve harmanlama üzerine daha fazla zaman ayrımalısınız, daha gerçek doğal bir görünüm yaratmak için, göz farı karıştırmak için  daha fazla zaman ayırın.

Porselen cilt ile Sarışınları duyguları ve nakışları  yıkanmış çok makyaj örneği görebilirsiniz.Sarışınlar doğal güzelliklerini vurgulamak için makyajında  bronzlaştırıcı temel esastır.  Bronzlaştırıcı renkler gözler, dudaklar, elmacık kemikleri gibi bölgelerde güzel durur.Mat-kırmızı ruj dudaklarınızda harika durur,Ama göz makyajınız abartılı olmamalı. Bebek pembesi dudaklar, mavi gözlere çok yakışır- ama görünüm için hafif maskara kullanın . Doğal tutun.


Emma Watson’ın sıcak görünmesinin özellikleri doğal kaşlar, basit maskara, allık ve çarpıcı fuşya dudaklar ile sağlanmış. Kristen Stewart’ın soğuk mavimsi-yeşil gözleri ve son derece koyu-kahverengi saçları güzel, doğal ve eşsiz bir kombinasyondur. Gri bir dumanlı göz  ve koyu saçlar ile  açık gözler arasındaki kontrastı vurgulamak, gözleri daha güzel yapar.

Onun grimsi-mavi gözleri – o sert ka ları ve biraz daha doğal duran kaşları moda ve güzellik sektöründe bir sansasyon haline geldi. Maskaranın kahverengi tonları gözleri daha doğal- sıcal ve genç gösterir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  5 kolay adımda Kusursuz Dumanlı Gözler Yapmak

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.