Home / Güzellik / Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021
Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri
Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir?

Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı anlamına gelmez. Kadınlarda bacakların uzun gözükmesi oldukça estetik bir görünümü tetiklemektedir. Boyunuz kısa ya da uzun olsun fark etmeden bacaklarınızı olduğundan çok daha uzun gösterebilirsiniz.

Güzellik ipuçlarının en iyilerinden ” Bacakları uzun göstermenin yolları ” arasında yer alan şartlarda ilk olarak vücudun bölünmesine engel olun ve sade kıyafetler tercih edin. Bileğinizden bağlamalı ayakkabılarda bacak boyunuzu kesen nedenler arasındadır ve bu yüzden bilekten bantlı ayakkabı modellerini kesinlikle tercih etmemelisiniz. Daha fazla teknik öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Bacakları Uzun Gösterme Teknikleri
Bacakları Uzun Göstermek İçin Kıyafet Seçimine Odaklanmak Gerekir.

Bacakları Uzun Gösterecek Kıyafetler

Bacakları uzun göstermenin teknikleri içinde baş ve altın kural mini etek ve şortlardır. Kıyafet uzunluğu ne kadar kısa olursa bacak boyunuzda o orantıda uzun gözükecektir. Bacakları uzun göstermenin teknikleri için yüksek belden şaşmamalısınız. Etek ve pantolonda ilk tercihiniz yüksek bel olmalıdır. Topuklu ayakkabılarda vazgeçilmeziniz arasında yer alırken bacakların daha uzun gözükmesinde en önemli kurtarıcılardan olduğu gerçeği kesinlikle unutulmamalıdır.


Bol paçalı pantolonlar, maksi etek modelleri, maksi elbise modelleri ve mini kloş etek modelleri tam sizin tarzınıza uygun seçimlerdir. Moda kızlarının giyim ve aksesuar seçenekleriyle nasıl uzun bacaklar taklidi yaptıklarını anlamak için sokak stiline bakmak yeterlidir. Açık topuklu ayakkabılar ve yüksek belli pantolonlardan dikey çizgilere ve monokrom renklere kadar birçok kıyafet tekniği size yardımcı olacaktır. Upuzun bacak sezonunun tam zamanında, bazı moda ikonlarını taklit etmek gerekebilir.

Bacakları Uzun Gösteren Pantolon Seçimi

Her kadının dolabında kaliteli bir çift koyu ve dar kesim skinny jean pantolonolmalıdır. Kesinlikle vücudu aşırı sarıp sarmalayan yani sıkı olmak zorunda değiller (bu da iyi bir görünüm değil!). Belinize tam oturan ve aşağıya doğru daralan bir pantolon bacaklarınızı uzun göstermek için oldukça idealdir Ayrıca, vücut hatlarını biçimli şekilde ön plana çıkarabilme olanağına sahip olursunuz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Makyaj Olmadan Ünlülerin Resimleri 2014

Kimlere bu giyim biçimini önersem sık sık kadınların “Dar kot giyecek bedenim yok!” dediğini duyuyorum. Risk almak lazım yani değişime açık olmakla güzel olmaya başlayacaksınız. Sahip olabileceğiniz en güzel şeylerden biri aslında sizsiniz. Pantolon seçimi sayesinde bel kıvrımları ve diğer vücut hatlarınız çekici halde göz önünde olur. Bundan utanmanıza veya gizlemeye gerek yok, öyle değil mi?

Unutmayın, vücudunuzun kıvrımlarını gizleyen daha gevşek giysiler kullanmak sizi daha iyi göstermez, sadece “yürüyen çöp torbası” etkisi verir. Ne kadar kötü bir tabir değil mi? Sizin uzun bacaklara sahip ve daha zayıf görünmeniz için söylüyorum bunları.

Bana inanmıyorsanız, bunu kanıtlamak için sizi moda ya da tarz hakkında hiçbir şey bilmeyen dürüst bir arkadaş / iş arkadaşı / ortak / kocanıza sormaya davet ediyorum. Arayın ve onlara gevşek kot pantolonlar ile yüksek belli skinny arasında seçim yapmalarını söyleyin. Tüm paramla bahse girerim hangisini seçeceklerini biliyorum…

Uzun Bacak Görünümü İçin Doğru Ayakkabı Seçimi

Uzun bacaklara ulaşmak için gardırobunuza daha fazla topuklu ve platform ayakkabı ekleyin. Bacaklarınızı daha uzun göstermenin en bariz yolu, boyunuza boy ekleyen ayakkabılar giymektir. Yüksek topuklu ayakkabılar da ayaklarınızı uzamaya zorlayarak baldırlarınızın daha uzun ve daha düzgün görünmesini sağlar.

Uzun bacaklı görünüme sahip olmak isterken çok sık topuklu ayakkabı giymekten kaçının. Yüksek topuklu ayakkabılar zamanla eklemlerinize zarar verebilir ve kronik sırt ağrısına neden olabilir.

Cilt tonunuza yakın ayakkabılar giyin. Cildinize uyum sağlayan bir ayakkabı, etek veya şort giyerken uzun, kesintisiz bir çizgi oluşturacaktır. Hem düz renk hem de ayaklarınızdan eklenen uzunluk, daha uzun bacaklar illüzyonu yaratacaktır.

Ayakkabılarınızı pantolonunuz veya çoraplarınızla eşleştirin. çorap veya pantolon giyerken de ayakkabılarınızı koordine ederek aynı kesintisiz çizgiyi yaratabilirsiniz. Örneğin, siyah topuklu ayakkabı seçerseniz içine siyah çorap giymeyi deneyin. Bu tek renkli görünüm, bacaktan aşağı bakarken düz bir çizgi halinde iner.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)

Ayak bileğindeki ayakkabı kayışlarından kaçının. Yatay olan kayışlar, bacaklarınıza dikkat eden bir gözünün erken duraklamasına sebep olur böylece bacaklarınızın daha kısa görünür. Ayak bileğindeki kayışlar, yüksek topuklu ayakkabıların tersi etkiye sahiptir. Ayak bileğindeki ayakkabı kayışlarını seviyorsanız, bacaklarınızın kırılmasını önlemek için kayışla aynı renkte çorap giymeyi düşünün.

Uzun botlar giyinmek sizi uzun göstermeye yardımcı olacaktır. Diz üstü botlar, kalçanızın altından yere kadar kesintisiz bir görünüm oluşturur. Diz üstü çizmeler de benzer etkiye sahiptir ancak daha uzun gösterir. Ayak bileği botları ise bacağınızı kısa gösterir. Ayak bileği kayışları gibi, ayak bileğinde biten botlar da bacaklarınızın olduğundan daha kısa görünmesine sebep olabilir.

Bacakları uzun göstermenin başka tekniklerini biliyorsanız yorumda benimle ve diğer okuyucularla paylaşabilirsiniz. 

Check Also

Siyah Nokta Giderici Maskeler Nelerdir?

Siyah Nokta Giderici Maskeler Nelerdir? | 2021

Siyah Nokta Giderici Maskeler Hakkında Bilmeniz Gerekenler Yüzümüzü her gün yıkar ve böylece temizlemiş oluruz. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.