Home / Saç Modelleri / Bahar Günleri için 6 Kolay Günlük Saç Modelleri
ilkbahar yaz gunluk sac modelleri 2015
sarı gevşek atkuyruğu modeli

Bahar Günleri için 6 Kolay Günlük Saç Modelleri

Günler ısınmaya ve yerler  sayısız renk çiçekler, yapraklar ile bu kar yerini tüm yeşil arazilere ağaçlara bırakıyor.Biz kadınlar ise büyük bir sorunla karşı karşıya: bu yeni baharda saçlarımız ile yapacak yeni modelleri ne olabilir? Yeni ve güzel bir mevsimde  hazır olmak isterken hava dışarıda hala biraz soğuk ve nemli bir dokunuş veren yağmurlar olabilir. Bu yüzden bahar aylarında işe veya okula giderken hazır hissetmek için, sabah bizim evden çıkarken  saç stili yapmanın basit yollarını bilmek gerekir. Size fikir yaratmak için, size ilham verecek ünlülerin günlük basit saç modellerini inceledik, basit ama en rahat şık günlük saç modelleri ile sizde sabahları vaktinizi bol kullanın.

Gevşek at kuyruğu modelleri

Rahat ama zarif bir şekilde Külkedisi” saçlarını kavuşma isterseniz gevşek atkuyruğu modellerini basitçe yapabilirsiniz.2015 yılında çok trend olan gevşek atkuyruğu modelleri çok cool ve şık görünüyor.Genç görünmek isteyen bayanlar içinde en ideal saç modeli diyebiliriz.Esmer ve sarışın tüm bayanlara yakışan havalı bir tercih. Saçınızı atkuyruğu olarak balayın yumuşatmak için yeterli gevşek bir at kuyruğunu saçları aralardan çekerek yapın. Saçlar dokulu, düzensiz yan kısmından çekilebilir ve at kuyruğu biraz bir tarafa çekilir iken kısa ön saçlar  yanlara doğru düşer.

Basit saç modelleri

Yüksek veya daha düşük basitçe toplanmış saç modelleri bu baharda popüler oluyor.Yapımı çok basit aynı zamanda günlük kullanım için yeteri kadar şık bir saç modeli. basit bir at kuyruğu gibi toplanan saçlar kahküller ile daha hoş bir görünüm verir,  hafif dalgalı atkuyruğu modelleri ve gür kahküller ile mükemmel kızların seçimi oluyor.


Gevşek topuz modelleri

Eğer son derece kolay gerçekten kaygısız bir görünüm istiyorsanız ve başınızın tepesinde, gevşek yüksek topuz modeli yapın..Böyle bir saç modeli ile konserlere, sinemaya, alışverişe vb her yere gidebilir havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz.Gerçekten kalabalığın arasından süzülmek için yoğun kırmızı ruj ile gevşek yüksek topuzunu kullanın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Şelale Saç Örgüsü Modelleri

Orta Boy Bob Saç

Dürüst olmak gerekirse, en kolay saç için hiç bir şey yapmadan kullanabileceğiniz orta boy saç modelleri. Son moda saç trendlerini takip ediyorsanız bir orta boy saç modelinin yılın yükselişte olan saç kesimi olduğunu bilirsiniz.Düz kahküller ile çok güçlü bir stil, sade olarak ise yeteri kadar güzelsiniz emin olun !,

Uzun katlı kesim dalgalı saçlar

Uzun katlı ve hafif dalgalı saçlar günlük ve özel her kullanım için yeteri kadar güzel bir saç modeli. En kolay  şekillendirme yollarından biri, uzun  güzel düz ön kısım, özellikle kısa parçaların bazıları bırakarak, alt kısımlar maşa ile  basit buklelere sahip olmaktır.Özellikle sarışınlara yakışan bir saç modeli.Saçlarınızı tam ortadan ayırarak kullanın.

Dağınık Topuz

Listemizdeki son bir rocker tarzı göz alıcı saç modeli ise dağınık topuz modeli var. Her tarza uyum sağlayan dağınık topuz bahar modasında da günlük stilimize hareket getiriyor.Dağınık topuzun en güze tarzı ise  kabarık yapılan modellerdir. Muhteşem ve ilginç bir  görünüm için dudaklarınızı nude ve hafif parlak yaparak, odak noktasını gözlerinize veren bir makyaj yapın…

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.