Home / Moda / Bahar için 6 trend ceket stili 2015
2015 ilkbahar ceket modelleri
ilkbahar ceket modelleri 2015

Bahar için 6 trend ceket stili 2015

Şu anda satın alabileceğiniz, ilkbahar için trend 6 ceket modeli var.Artık yakında sıcaklıklar 20 derecenin üzerinde yükselecek paltolar rafa kaldırılacak ve siz bir hafif giyim seçeneği isteyeceksiniz .Ceket: Geçiş mevsimi ilkbahar modasında en gerekli kıyafetlerden biri.En şık ve etkili stillerinizi bir çok ceket modeli ile yapabilirsiniz. Mart sonuna kadar ceket  altında bir kat daha kıyafetler giyerek sıcakta kalabilirsiniz. Nisan ayında ise üzerinize güneş düşmeye başlayacak  ve ceketlerinizi tek parça veya omuzda olarak tercih edebilirsiniz. Bir hafif ceket gelip aylarca gardırop için en temel  dayanak olacaktır. İşte 2015 yeni bahar sezonunda trend olan 5 en iyi ceket stili…

1. Kuşaklı ceket

Bu ilkbahar’ da kuşaklı ceketler hep spor stiler hemde klasik stiller için en zımba parçanız olmaya aday…

2. Blazer ceket

Blazer ceketler ise her sezon giyebileceğiniz gardırobunuzun en temel parçasını oluşturuyor.Ama bu baharda oversized blazer modelleri daha trend oluyor.Desenli ve düz seçenekleri arasından harika parlak renklerde bulabilirsiniz.Bunun yanı sıra dore metal düğmeli ve asimetrik kesim blazerlar da iddialı görünüyor.


Bunlarda ilginizi çekebilir; Stil İpuçları: Siyah Blazer Ceket

3. Süet ceket

Süet ceket modelleri arasında ise kısa ve fermuarlı stiller daha popüler görünüyor.Püsküllü süet ceketlerde son derece iddialı stiller oluşturuyor.

4. Pamuk ve keten ceket

Pamuklu ve keten ceketler ise spor stilleri daha çok dikkat çekiyor.Ama kumaş pantolonlar ile de güzel bir ikili.

Ayrıca bakınız; Haki Yeşil Parka Ceketler Ve kombinleri 2015

5. İşlemeli ceket

İşlemeli ceketler bu sezon daha çok etnik desenlerde karşımıza çıkıyor. Boho ve hippi stilleri için en güzel ilkbahar parçaları olduğunu düşünüyorum.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Michael Kors 7 Trend Saat Modeli 2015

6. Anorak Ceket

Özellikle metalik ve parlak renk Anorak ceket modelleri bu ilkbahar sokak modasının trend ceketleri arasında yer alıyor. Casual stilleriniz de bu ceketler ile şık ve rahat görünebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.