Home / Moda / Bahar modası spor ceketler 2015
bahar modasi spor ceket modelleri 20151
bahar modası spor ceketler 2015

Bahar modası spor ceketler 2015

İlkbahar sezonuna hazırlandığımız bu günlerde, gardırobunuz için en gerekli en havalı spor ceket modellerine ne dersiniz? İlkbahar için hem daha hafif ve de daha şık bir stil…
Neyse ki kalın üstümüze yapışan kış kabanlarını dolabın en ücra köşesine kaldırmanın tam zamanı geldi.2015 moda podyumları üzerinde popüler olan  belirgin özellikleri ise spor tarz   ceket ve montları sizler için derledik.
Logolu, sloganlı spor ceketler 2015 bahar modasının en gözde sokak stilleri arasına girmeye aday. 90’ların eğilimi olan göğüste süslenmiş detaylar yine spor ceketleri daha havalı görünüme sokuyor.

İlgili; Bahar için 6 trend ceket stili 2015

Spor ceketler sokak modasında ise geçlerin en çok tercih ettiği modellerden.Mini etekler, taytlar, jean pantolonlar ve hatta midi etekler ile eşleştirip en cool tarzlarınızı oluşturuyorlar.Benim en sevdiğim ise bomber spor ceketler, ve logolo ceketler.Özellikle mini etekler ve elbiseler ile hem feminen hemde spor bir şıklı oluşturuyor.
Sizde günlük stilleriniz de her zamankinden daha cesur kombinlere bu spor ceketler ile yapabilirsiniz.İlkbahar 2015 koleksiyonları üzerinde en belirgin olan spor ceket modellerini aşağıdaki galerimiz den inceleyebilir stiliniz için ilham alabilirsiniz.


Bahar modası spor ceketler 2015

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadınlar için Plajlarda Aksesuar Olarak Neler Kullanılır?

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.