Home / Moda / Bahar pantolon trendi: Culottes
sokak modasi kisa paca bol pantolon 2015 2
culottes trendi 2015 2016

Bahar pantolon trendi: Culottes

Görünüşe göre, son iki sezondur ilkbahar ve yaz için sıcak pantolon trendi Culottes  2015 yılında da popüler olmaya devem ediyor.Pantolon etek Culottes trendi tüm kadınlara ve tarzlara hitap ediyor.Spor, klasik, casual bir çok stili Culottes pantolonlar ile oluşturabilirsiniz.

Geçen yıl culottes pantolonları sokak modasında gördük ama çok daha az bir eğilim olarak dikkate alınmadı ama yeni sezon ilkbahar modasında daha çok ilgi göreceği moda haftalarından belli oluyor.2016 sonbahar kış modasında görülmeye devam edecek Culottes pantolonlardan kumaş ve jean modelleri alıp sonbahar kış aylarına da yatırım yapabilirsiniz.

İlgili; İlkbahar / Yaz 2015 Moda Trend; Geniş paça pantolon etekler


Culottes  sadece bir pantolon değil, şort değil , ya da etek, çok uzun değil, çok kısa değil 60s, 70s sıcak moda trendlerinden biri.Aslında dizlerden aşağı uzunluğu olanlar daha popüler. Hem pantolon hem etek diyebiliriz.Yeni sezonun çok yüksek moda trendlerinden bir haline geliyor. Şık ve zahmetsiz bir görünüm için sizde bu ilkbahar yaz Culottes   pantolonlar için dolabınızda yer açın…

İlgili; Geniş paça pantolonlar ile nasıl ayakkabı giyilir

Daha önce etek pantolon, şimdilerde Culottes trendi 2015 ilkbahar/yaz sezonunun, ve 2016 sonbahar kış moda trendlerinin başında geliyor . Sokak modasında Culottes pantolonları arasında jean olanları oldukça yer alıyor.Beyaz ve desenli modelleri ise yazın en şık ve rahat  kombinlerine olanak veriyor.

Bakınız; Geniş paça pantolon nasıl giyilir

Culottes pantolon ile sokak modası kombinleri galerimizde sizler için …

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Renkli Palto ve Kaban Modelleri | 2021

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.