Home / Saç / Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır? | 2020
Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır?
Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır? | 2020

Bal Köpüğü Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Bal köpüğü saç rengi en moda renkler arasında yerini almaktadır. Doğru tonu yakaladığınızda teninizle uyumlu bir renk yakalayacağınıza emin olabilirsiniz. Sarı ve açık kahve rengine sahip kadınların bal köpüğü rengini denemesi uzman kuaförler tarafından tavsiye edilmektedir. Koyu renk saç sahipleri dilerse balyaj yaptırarak bal köpüğü tonunu saç uçlarında deneyebilirler.

Bal köpüğü saç rengi hangi tene gider? Bal köpüğü saç rengi nasıl elde edilir? Bal köpüğü saç rengi kimlere yakışır? Bal köpüğü saç rengi esmere yakışır mı? Bal köpüğü saç boyası nedir? Bal köpüğü saç rengi gerçekten de  bayanlar arasında çok hoşa giden bir renk tonu. Şık ve havalı bir görünüm ile şehir kadınını bir anda toplulukta ayırt eden bir saç rengi. Davetlerinizde makyajlı olarak süper bir görünüm sergilemeniz garanti. Sizin için bal köpüğü renginin kimler için uygun olduğunu değerlendirdik.

Bal Köpüğü Saç Rengi Hangi Tene Gider ve Kimlere Yakışır?

Bal tonları saç renkleri beyaz tenlilere ve göz rengi kahve olanlara çok yakışıyor. Beyaz tenliler canlı renklere, sıcak renklere yönelmelidirler. Sadece bal köpüğü değilde sizlere altın kumral, altın kahve, karamel kahve tonları gibi sıcak renkler sizle çok uyumlu olacaktır.


Saçınızı bal köpüğüne boyarken eğer kızıllık yapar ise saçlarınızı küllü-sarı saç boyası ile boyarsanız bu durumdan kurtulabilirsiniz. Genel olarak birde şuna dikkat etmeniz gerekiyor; Evde saçlarınızı boyarken önce uç kısımlara 5 dakika bekleyin ve sonrasında tüm saçınıza uygulayın 15 dakika daha bekleyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Diyette yorgunluk, uyku hali ve halsizlik nasıl geçer? | 2020
bal köpüğü saç rengi esmere yakışır mı?
bal köpüğü saç rengi esmere yakışır mı?

Köpük rengi bal sarısı saç boyası rengi istiyorsunuz ve saçlarınız siyah veya kızıl bir renk ise ilk boyamada bu rengi yakalamak gerçekten zordur, ancak kızıllık az olsun isterseniz açık sarı saç boyası ile sarıya çevirebilirsiniz. Evde kendi kendinize anca bu şekilde siyah ve kızıl saç renginden bal köpüğüne geçiş yapılabilir.

Köpük rengi bal sarısından renginden sıkılıp bal sarısına dönmek isteyenlerde papatya-sarısı saç boyası ile saçlarınızı boyarsanız bal köpüğü saç renginiz bal sarısına döner. Buğday tenliyseniz ve göz renginiz kahverengi ise saçlarınızın uçlarına ışıltı çok yakışacaktır.

Temel olarak koyu kahverengi sonra dore sarı ve çikolata kahve size çok yakışacaktır. Beyaz tenli ve gözleriniz yeşilse saçlarınız koyu kumral ise size küllü açık-kumral yasa sarı saç rengi tavsiye ederiz. Kestane saç renginiz var ise ve ela gözlü iseniz altın sarısı saç boyası ile krep yaparsanız saçlarınız sarıya döner.

Bal Köpüğü Saç Rengi Esmere Yakışır Mı?

Saç uzmanları esmerlere bal köpüğü renginin yakıştığını belirtmekte. Ancak bal köpüğü saç boyası genellikle açık tenlilere daha çok yakışmaktadır. Açık tenli ve kumral kişilerin teni bal köpüğü saç rengi ile daha uyumlu bir görünüme sahip olmaktadır.

Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Nasıl Elde Edlilr?

Bu linkteki makalemizde belirttik. Buradan hangi saç rengine göre hangi boyaları almanız gerektiği anlatılmaktadır.

Bal Köpüğü Saç Rengi Markaların Numaraları

  • Palette Kalıcı Doğal Renkler 8-0
  • L’oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası 7.31

  • L’Oréal Paris Casting Crème Gloss Saç Boyası 832

  • Farmasi Farmacolor Saç Boyası 83

  • Naturalist Kalıcı Saç Boyası – 10.7

  • Lilafix Tüp Krem Saç Boyası 8/3

  • Neva Color 8.32

  • Nevacolor Natural Colors 8.43

  • Voila Nano Diamond Krem Saç Boyası 8,8

  • Colorinn Professional Saç Boyası 9.32

  • Rd Ekoavm Bl210 – Kalıcı Krem Saç Boyası 7.3

  • Dieci Pro Eko Kit 8/3

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Bakım Toniği Nedir? | 2020

Bal Köpüğü Saç Rengi Galerisi

 

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.