Home / Saç / Ballı Bisküvi Saç Rengi ve Modelleri 2016
Ballı Bisküvi Saç Rengi ve Modelleri
Ballı Bisküvi Saç Rengi ve Modelleri

Ballı Bisküvi Saç Rengi ve Modelleri 2016

2016 yılının trend olabilecek saç renklerinden ballı bisküvi saç rengi ve modellerini bu makalemiz de siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmak istiyoruz. Farklı model ve renklerden oluşan galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Ballı bisküvi saç rengi küllü sarı saç rengi tonu ile bal köpüğü saç rengi gibi bir renk. Bal köpüğü saç rengi kadar baskın olan sarı renkleri yok. Küllü sarı saç rengi tonları kadar da soluk gözüken bir sarı rengi mevut. Bal köpüğü saç renkleri ile küllü sarı saç renklerinin harmanlanmış ortası harika sihirli bir saç renk tonu.  Hanımlara, 2016 kışı için hangi saç rengini önerirsiniz sorusuna bu saç rengini ballı bisküvi saç rengini kesinlikle öneriyorum.

2016 trend olabilecek saç rengi önerisi;

2016 yılında ballı bisküvi saç rengi kesinlikle trend olabilecek bir renk. Neden diye sorarsanız cevabım genellikle kış mevsiminde giymiş olduğumuz koyu renkler ve kalın kıyafetler, kazaklar içerisinde turuncu bulunan saç renkleri biraz kötü gidebiliyor. Küllü saç renklerinin tonları desek; küllü saç renkleri kış aylarından dolayı havanın zaten kötü ve renksiz olmasından ötürü saçlarınızın küllü renk tonları olması ile birleşerek etrafa çok solgun bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Ballı Bisküvi Saç Rengi Tavsiyeleri
Ballı Bisküvi Saç Rengi Tavsiyeleri

Ballı bisküvi saç rengi hangi tene yakışır;

Esmerlere en çok yakışan saç renklerinden bir tanesi olan ballı bisküvi saç renklerini evinizde tutturabilmek için çokça uğraşmanız gerekiyor. Sizler için hazırladığımız ballı bisküvi saç renkleri galerine göz atınız.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Saç Kesim Modelleri Bayan
Ballı Bisküvi Saç Rengi ve Modelleri
Ballı Bisküvi Saç Rengi ve Modelleri

2016 kışı için saç rengi tavsiyesi;

Uzun lafın kısası 2016 da kışın tercih edebileceğimiz saç ton ve renklerinden veya ballı bisküvi saç rengi tarzında, kızıl, cırtlak bir sarı renk tonu ve turuncuya çalan renklerden uzak bir saç rengi seçebilirsiniz.

Ballı Bisküvili Saç Rengi ve Modelleri 2016 Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.