Home / Moda / Ballı Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir? | 2020
Ballı Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?
Ballı Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Ballı Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir? | 2020

Ballı Kumral Saç Nedir?

Ballı kumral saç rengi, balın parlak bir kumral tonu ile birleştiği ideal kış rengidir. Son zamanlarda özellikle sonbahar ve kış mevsiminde çoğu kadının tercih ettiği renkler arasında yer almaktadır. bal köpüğü rengine benzese de açık tenlilerin genelde yöneldiği bir kumral rengidir.

Ballı Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Buğday veya beyaz tenliyseniz ve saç rengi değişiklik yapacaksanız ballı kumral saç rengini mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Aslında bu saç rengi kumral saç renginin ışıltılı halinin sarı tonudur. Sanki kumral saçlara altın sarısı tonu Balyaj yapılarak elde edilmiş. Veyahut kumral  boyaya altın sarısını ilave ederek yapılan saçın rengidir.

Esmer tenli ve saçlarınız koyu kahve ise size bu saç renginden ziyade küllü kumral saç rengini tavsiye ederiz. Koyu kumral saç renginiz varsa ve buğday tenliyseniz bu saç rengi sizin içinde uygulanabilir.


Eğer buğday tenliyseniz ve kumral tonları veya siyah tonları saçlarınız var ise küllü sarı boya içerisine yarım tüp altın sarısı karıştırarak saç uçlarından başlayarak yaklaşık 15 dakika sonrada saçlarınızın diğer kalanına uyguladıktan sonra 25 30 dakika bekleyiniz ve saç renginizin açılıp ballı kumral saç rengini elde edersiniz.

ballı kumral saç rengi
ballı kumral saç rengi

Ballı Kumral Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Bal renginde saç dediğimizde, balın kremsi, altın tonunu içeren her iki çeşidi de kastedilmektedir. Bunlar; bal sarısı veya bal kumralı olarak geçmektedir. Bal rengi kumral saç, farklı parlaklık ve derinlik seviyelerinde oluşturulabilen, saça boyut ve hayat katan sıcak altın rengi bir esmerliktir. Ten renginiz açığa yakınsa bu altın parıltıları tam da size göre!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H&M 2014-2015 sonbahar /kış kazak modelleri

Size bu rengi elde edebileceğiniz en uygun saç boyasını size tavsiye edebiliriz. En bilindik markalardan biri Schwarzkopf, 6-7 Altın ballı kumral saç boyasını deneyebilirsiniz deneyebilirsiniz. Ayrıca Garnier Çarpıcı Renkler 7.0 Bal Kumral da istediğiniz saç rengini size sunacaktır.

Ballı Saç Rengi Önerileri

Trendin hangi versiyonunu denemek istediğinizden emin değil misiniz? Aşağıdaki birkaç bal rengi kumral saç rengi fikrine göz atın! Sizin isteğinize ve ten renginize uygun olan saç rengini seçebilirsiniz.

Bal Sarısı Balyaj

Az bakım gerektiren bir bal sarısı saç rengi için, bal sarısı balyajın güzelliğinden başka bir yere bakmayın! Bu sadece rötuşlar arasındaki zamanı uzatmanın harika bir yolu olmakla kalmaz, aynı zamanda doğal ana renginizi korumanıza izin verdiği için neredeyse herkes için kullanışlıdır.

Altın Bal Sarısı

Altın bal sarısı bir saç ile görünümünüze biraz daha güneş ışığı ekleyin. Bu ışıltılı bal sarısı rengi, görünümünüzü anında aydınlatacaktır.

Bal Sarısı Ombre

Az bakım gerektiren saç renkleri hayranı mısınız? Bu durumda, göz önünde bulundurmanız gereken başka bir seçenek şudur: Temel renginizin kademeli olarak bal sarısı uçlara geçmesini sağlayın yani bal sarısı bir ombre elde edin. Bu, doğal olarak koyu saçlı olanlar için harika bir seçenektir.

Açık Ballı Kumral Saç

Açık esmer bukleleri seven herkes için, açık bal rengi kumral saçları önermek gerekmektedir. Bu renk tonunu evde kolaylıkla da uygulayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken açık ballı kumral boyayı edinip evde denemektir.

Bal Özellikli Kumral Saç Rengi

Tamamen yenilikçi boyutta bir değişiklik yapmak istiyorsanız kumral saçlarınıza biraz hava katmayı göze alın. Belki de ballı kumral trendinin en klasik yorumu olan bu renk seçeneği hareket ve ışıltı katacak size. İşleri bir üst seviyeye çıkarmak için, saçınızı boyattığınız kuaförünüzden boya karışımına sıcak kırmızımsı kahverengi bukleler eklemesini isteyin. Çok güzel bir görünüm elde edeceksiniz!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ombre Nedir? Farklı Ombre Saç Modelleri | 2020

Orta Ton Ballı Kumral Saç

Bal rengi kumral saç rengi fikrini seviyor ama çok da açık olmak istemiyor musunuz? Orta ballı kumral tonu tam da aradığınız şey olabilir! Evde saç rengi dönüşümü için kuaförünüzden yardım istemeyi unutmayın!

Ballı Kahverengi Saç

Koyu kahverengi bir tonda saç kullanıyor ancak bu rengin biraz daha açılmasını istiyorsanız koyu kahverengi saçlarınıza bal rengi eklemeyi düşünebilirsiniz. Bu renk seçeneği koyu kahverengi saçlı olanlar için trendi minimum hasarla denemenin harika bir yoludur.

Ballı Koyu Kahverengi Saç

Bal rengi kahverengi saçların altın alt tonlarına sahip olması, açık sarı boya kullanmanızı gerektirmez. Tam tersine koyu kahverengi saçları tercih ediyorsanız, saçlarınızı koyu bal kahverengi saç rengiyle açabilirsiniz. Koyu bal rengi kahverengi saç boyası için, Koyu Altın Kahverengi L’Oréal Paris Excellence Créme boyayı tercih edebilirsiniz.

Ballı Kahve Ombre Saç

Az bakım gerektiren bir saçınız mı var? Öyleyse, bal rengi kahverengi ombre saç sizin için bir seçenektir. Yaptıracağınız ombre, bal vurgulu kahverengi saçlara büründüğünden, bal sarısına geçişte keskin bir sınır çizgisi için endişelenmenize gerek kalmayacak.

18 Güzel Ballı Kumral Saç Renkleri ve Modellerini Galerimizde Bu Saç Rengini Yaptıracak ve Saçlarında Görmek İsteyen Kadınlar için Derledik.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bal Köpüğü Saç Rengi

Bal Köpüğü Saç Rengi 2022

Bal Köpüğü Saç Rengi Saçlarınızı cool bir renkle yenilemeye ne dersiniz? Bal sarısı saçlar sizi …

16 comments

  1. Gülşen Uçar

    Buğday tenliyim kınalı saça sahibim ballı kumral rengine nasıl elde edebilirim Teşekkür ederim

  2. Merhaba. Buğday tenliyim saçlarım bir kaç kez açıldı. Şu an kızıl kahveye boyalı ama diplerim beyaz olduğu için tutuyor uçlarım koyu kahve. Bal kumral rengi tüm saçımda nasıl elde edebilirim? Teşekkürler.

  3. Merhaba kestane renge sahibim balli kumral nsail yapabilirim

  4. Merhaba koyu kestane saç rengim, ballı kumral tonu nasıl elde ederim, bu arada açık buğday tene sahibim

  5. benim saçım küçükken sarıydu bundan 2, 3 sene önce şimdi kumral ama ön tarafları yani annımın oralardaki küçük saçlar sarı uçları kumral orta kısımları koyu çok garip duruyo ne yapmalıyım

  6. Saçımda şuan koyu kumral boya var . Ballı kumrala nasıl dönebilirim

  7. Merhaba esmer açık tenli koyu kahverengi kısa saçlarımı evde küllü sarı yapmak istiyorum nasıl yaparım beta siz hangi renkleri önerirsiniz

  8. Saçlarım koyu kumral nasıl balli kumral olur

  9. Saçlarım sarı gölge bu rengboyarsam olurmu

  10. Merhaba saç rengi m suan garnier kahve bakır sizce ballı kumrala ulaşmak için ne yapmam lazım ?

  11. Saçımı kahve köpüğü yaptım 4 ay oldu aktı biraz şimdi ise çok açık ballı kumral ve ekstra doğal platin karıştıricam yarım nasıl olur

  12. kumral saç rengi

    ballı kumral güzel ama küllü kumral kadar değil

  13. Saçım açık bakır tenim ise buğday ten ballı kunral yada küllü rengine dönermi.şimdi evden çıkı p boya almaya gidrceğim soruma hemen cevap yazarsanız seviniri

  14. saçlarım bronz kahveye boyadım ama 2 ayda rengı açıkldı.saçalrımın yanlarda beyazlarım var.ballı kumralı ıstıyorum hangı tonda almam gerekır cevap verirsenız sevinirim

  15. benim saçım karamielize kumral fakat uç kısımları da kızılımsı ve koyu nasıl yapabilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.