Home / Benim Stilim / Bandana nasıl takılır- sokak stilleri
bandana nasil takilir sokak stilleri

Bandana nasıl takılır- sokak stilleri

Bandana takma yolları ve bandana sokak stilleri

Bu sezon sokak modasında bandanalar yeniden çok popüler oldu. Bandana nasıl takılır ve kombinlenir diye merak ediyorsanız, bandanalar ile yapabileceğiniz pek çok  sokak stili kıyafetleri vardır. Kesinlikle bayanların bandana modellerinde çok sıcak eğilimler var ayrıca kıyafet olanakları da sınırsız! bandanaları nasıl ve nerede giymeliyiz. Bandana ile yapılan sokak tarzı kıyafetlerinden bazılarına bir  göz atın .

Saçta

benim yaz aylarında ‘rahat’ kıyafetlerimden biri kesinlikle  denim ve birlikte bandana . Bandana bu tarz bir kombine bazı stiller ekler! Ben bu gündelik kıyafeti ile bir bandana eşleştirmek çok etkili…

Boyunda

Bandana her zaman başınızın üzerinde olmak zorunda değil. Mesala bir eşarp gibi, boynunuza sarabilirsiniz! bunun için renkli bir bandana seçin ve bir klasik beyaz tişört ile giyin. Bu şekilde,  kontrast alırsınız ve bandana dikkat çekicektir. Bu tarz mı seviyorsunuz mı yoksa daha çok başınızın üstünde tutmayı mı istiyorsunuz?


Rock Stili

Bandana herhangi bir şık rock kıyafet için mükemmel bir ektir. Bu görünümü yeniden oluşturmak için, ı yüksek belli kot şort ile grafik desenli bir tişörtü   eşleştirebilirsiniz. Ayakkabılar için,siyah ayak bileğinde çizmeler, klasik converse ya da bazı savaş botları tercih edin.. Bandana ile tam bir etki için yüksek bir at kuyruğu öneririz! Bu şekilde, bandanayı odak noktası yapabilirsiniz.

Denim ile Cool

Bandana ile imza kıyafetlerden biri kesinlikle kot şort. Ben böyle güzel bir kıyafete  bandana eklemenin asi ya da girly bir stil yapacağını düşünüyorum.

Renkler ile

Sonuçta, bandanalar kıyafete renk eklemek içinde kullanılabilir. Ben mor ve yaz kıyafetleri ile yeşil gibi sıcak pastel renkler eşleştirme fikrini seviyorum. Eğlenceli bir bakış ve genç bir dokunuş eklediğini düşünüyorum.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kıyafete Uygun Sütyen Nasıl Seçilir? | 2021

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın Korse Çeşitleri | 2021

Korse Ne İşe Yarar? Kadın korseler, bugünlerde birçok kadın için çok önemlidir. Korseler, kadın gardırobunun …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.