Home / Dekorasyon / Banyo Dekorasyonu için 16 Marsala Rengi Fikirler
marsala rengi bayo dekor fikirleri 2015

Banyo Dekorasyonu için 16 Marsala Rengi Fikirler

Marsala rengi , çarpıcı, parlak,2015 yılının en moda rengi seçilmiştir, ve bizim ev dekorasyonu içine marsala rengini dahil etmenin en güzel zamanı! Bugün biz banyonuzun süper şık görünmesi banyonuzda marsala rengi  ile neler yapabileceğinize dair fikirler vereceğiz.

Eğer gerçekten marsala rengine aşık iseniz, marsala  vurgulu bir duvar kağıdı, duvar boyası ya da zemin karoları deneyin. Siyah, krem veya beyaz marsala rengi ile muhteşem uyum sağlar, banyonuz da bu renkler ile marsala rengini eşleştirip harika dekorasyonunu yapabilirsiniz.

Bu renklerin muhteşem görüneceğini banyonuzun dekorasyonuna ayrıca vintage bir ayna, veya retro bir küvet ekleyip rüya gibi şık bir banyoya sahip olabilirsiniz.


Bir marsala rengi duvar boyası yada sizin zevkinize uygun başka mobilyalar ve aksesuarlar bulabilirsiniz; Bir banyoda marsala ile vurgu yapmak için başka bir yol marsala perde, kilim ve havlu satın almaktır- bu kadar kolay ve bütçe dostu!

Aşağıdaki resimleri inceleyebilir ve 2015 ‘in en popüler rengi marsala ile  kendi banyo dekorasyonunuz için birkaç fikir bulabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Mor Renkte Salon Dekorasyonu

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

3 comments

  1. Filli Boya Alpina Su Bazlı Duvar renklerinden 3333 topkapı kodlu boyasını inceleyebilirsiniz.Diğer bir çok markada marsala duvar boya renginin tonlarını bulabilirsiniz. Canlı görüp ve bayiye sorup satın almanız daha doğru olur.

  2. Marsala renginin duvar boyası için kodunu öğrenebilir miyim? Teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.