Home / Moda / Barbara Bui İlkbahar / Yaz 2016 koleksiyonu
Barbara Bui 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonu
Barbara Bui 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonu

Barbara Bui İlkbahar / Yaz 2016 koleksiyonu

Barbara Bui İlkbahar / Yaz 2016 koleksiyonu ile yabancı kültürlerin, çağdaş sanat ve moda için güçlü bir tutkusu olduğunu bir kez daha gördük. 2016 ilkbahar/Yaz koleksiyonu galerisine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Sıcak pembe tonlarda deri saçaklar ile nasıl görüneceğinizi hiç merak ettiniz mi? 2016 Barbara Bui paris moda haftasında her zamanki gibi en şık ve şehvetli kıyafetleri koleksiyonunda sundu.  Glam rock kombinasyonunu en iyi şekilde Dünya ya sundular.

İki kültür arasında doğan Barbara’ nın koleksiyonları her zaman batı ve Asya ikiliğini ifade ediyor. Aynı zamanda farklı renklerde kumaşlar ile farklı kesimler ile denemeler yapmayı çok sever. Bu yetenekli kadın aynı zamanda çok da meraklı. Yeniliklere açık birisi. Barbara Bui 80’ lerden bu yana moda endüstrisini her sene sallamıştır. Modada belirli bir bakış açısı olmuştur, onun gücünü, o kadınlığını, tam bir batı ve asya ikiliği her zaman koleksiyonlarında benimsemiştir. Seksenlerin moda tasarımcısı olarak kariyerine başladığında Barbar Bui kadınların dünya da ciddiye alınması için çok çalışmıştır. Modada kendine has bir kültür oluşturdu. Kıyafetlerinde kadınların daha çok dişi taraflarını betimledi.


İkilik onun imzası, tarzı olduğunu söylemiştik halen daha kariyerine ilk başladığı yıllardan etkilendiği bir gerçek. Barbara Bui ilkbahar / yaz 2016 koleksiyonu lider kadının kim olduğunu en iyi ifade ettiğini söyleyebiliriz. Kahverengi deri parçalar, pançolar, kırpılmış çapraz ceket ve üstleri bağımsız kadını yansıtan deri kumaşları birleştirmesi onun yeteneklerini bize gösteriyor. Böyle kombinler sıradan veya abartılmış gözükebilir. Takım elbise ceket ve skinny pantolon Barbara’nın elinden çok büyüleyici gözüküyor.

Rosa schiaparelli düşmanı olan bu parçaları, Barbara Bui’nin parçaları ustaca karanlık ruhların denizinde yol gösterici ışık gibi alternatif moda trendini canlandırıyor. Kıyafetlerde kullandığı Amazon teması, geleneksel olan bu parçalardan daha kadınsı olmaktan ziyade erkeksi bir tarz sergiliyor.Yüksek belli deri kemer koleksiyonu onun savaşçı tutumunu gösteriyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Prenses Gelinlik Modelleri

Slip derin elbiseler V yaka asimetrik kimono ve ücgen sutyen ile Bui nin 2016 koleksiyonunda seksi bir dönüş yaptığını gösteriyor. Günün sonunda ise fazla abartıdan uzak müşterilerini hayal kırıklığına uğratmayacak feminist hazır giyim koleksiyonu yarattığını söyleyebiliriz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.