Home / Kombinler / Bere İle 26 Şık Kıyafet Kombin Fikri !
bere ile kis modasi kiyafet kombinleri 2015
bere ile kıyafet fikirleri

Bere İle 26 Şık Kıyafet Kombin Fikri !

Bere takmak kış stilinize daha cool bir tarz eklediği gibi aynı zamanda soğuk kış günleri için harika bir aksesuardır… Onlar soğuk havalarda başınızı be  saçınızı korur, sizi sıcak tutacak ve ayrıca şık ve benzersiz bir görünüm verecektir.

Çeşitli kumaşlar, örgü, triko ve kürk gibi ağırlıkları ve renkleri ile, kişinin kıyafetlerinde inanılmaz yönlü eklemeler ile kullanılabilmektedir.Sıcak tutması yanında sokak modasında kızlar arasında bere takma ayrı bir trend.Mini klasik etek ve elbiseler ile kumaş pantolon gibi şık ve klasik kıyafetler ile bereleri birleştirip çok havalı ve tarz stiller elde edilebiliyor.

Sofistike bir görünümü benimseyen bayanlarında tercihi şık kıyafetler ile bere takıp aynı zamanda rahat bir görünüm oluşturmak…


Eğer pratik olmak yerine istediğiniz bir stili vurgulamak istiyorsanız kıyafetlerinize bere ekleyin – bere sofistike bir görünmesini sağlamak için en ideal kış aksesuarları arasında.

2015 kış bere modasında, Parlak, neon renkler, kahverengi, beyaz, siyah, ten rengi ya da gri bere modelleri daha sofistike ve şık görünmenizi sağlarken aynı zamanda, genç ve şık görünmenizde oldukça etkili olacaktır. Örneğin, giysilerinize  uygun bir atkı ile bereleri takabilirsiniz, ya da bere modelini tamamen farklı bir renk seçin ve herkesin sizden etkilenmesini sağlayın.

Yine sıkıcı olmayacak bere ile kıyafet kombinleri görmek isterseniz,  soğuk günler için  Aşağıdaki 27 şık kıyafet fikirlerine sizde  bir göz atın.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Moda Maxi Etekler Ve Kombinler

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.