Home / Moda / Bershka İlkbahar / Yaz 2015 Kampanyası
Bershka İlkbahar Yaz 2015
Bershka İlkbahar / Yaz 2015 Kampanyası

Bershka İlkbahar / Yaz 2015 Kampanyası

1970’lerde dönemin hazır giyim konfeksiyon işinde moda markalarının çoğu şimdi Bershka için bir ilham kaynağıdır. Bershka ilkbahar / yaz koleksiyonu 2015 , dantelli bluz, bohem-şık bir görünüm için, hippi elbiseler ve şaşırtıcı mini şortlar ile geliyor. Püsküllü ceketler ve hırkalar soğuk geçiştirmek için giyilirken aynı zaman da şık bir stilde vermektedir. Şık boyunluklar  ve yüksek bel pantolonlar ile 2015 ilkbahar yaz modası dahada bir güzel.  Rahat pamuklu gömlek ve çiçek desenleri kesinlikle  ilkbahar yaz sezonu için koleksiyonun süslü parçalarından.

Bershka ilkbahar / yaz 2015 kampanyası baktığımızda, biz kesinlikle bu kıyafetlerin bazıları çok çekici buluyoruz  daha genç, festival tarzı kıyafetleri  hatırlatıyor.. Siyah kısa tşörtler,  göğüs kısmında beyaz yazılı sloganlar harika görünüyor.. ”Anneme söyleme”.Hem şık hemde havadar tutarken, esintiye karşı hafif bir koruma sağlayan orgü ceket  oldukça ccol bir hava veriyor. Açıkçası göbeği gösterirken dize kadar sportif şort ile kombinlemek harika bir stil oluşturuyor.

Nakışlı sütler ayrıca ilkbahar modasında yaygın son trendler arasında yer alıyor. Çekici bu siyah mini kısa şort ile gevşek bluz kombinasyonu çok şık görünüyor.Bu 1970’ler  tarzı olan püsküllü ve göğsü V şeklinde inen bluz spor şort ile şıklığı birleştiriyor. Moda siyah foter şapka ise kombine güçlü bir vurgu ekler…


Dantelli elbise muhtemelen 2015 koleksiyonu sunduğu yeni Bershka ilkbahar / yaz koleksiyonun en iyi parçalarından biridir. boyunda kesme derin V kesinlikle bohem ve güzel bir seksi görünüm ekler, özellikle batan güneşe karşı mükemmel bir siluet yaratıyor.Plaj için harika bir stil…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vintage stili: bayan giyim modası 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.