Home / Benim Stilim / Biker botlar ile stil kombinler yapmanın 7 yolu
biker bot ile stil kombinler 2015
biker bot ile stil kombinler 2015

Biker botlar ile stil kombinler yapmanın 7 yolu

Stil sahibi ve rahat giyinmeyi seven kadınların tercihi biker botlar ile kombinler yapmak için çok çeşitli yollar vardır. Eskiden kaba ve sert bot olarak bilinen biker botlar günümüzde   rock stili kombinleri ile özellikle gençlerin daha çok ilgisini çekiyor.Sokak modasınında popüler botları arasında giren biker bot modelleri birlikte  hem şık hem rahat kombinler ile her stile ayak uyduruyor.

Bugün burada biker botlar ile stil yapmanıza yardımcı olacak ve kendi yaratıcılığınıza ilham verecek birkaç temel fikirler şunlardır:

1. Şort, etek, skinny pantolon ile giyin

Biker bot giymenin şık ve rahat yollarını arıyorsanız, Mini etek, şort ya da skinny pantolon ile kombilemeyi deneyin. Nude t karanlık dudak ve bir güneş gözlüğü ile saç stilinizi dağınık bırakın. Ve sizi seksi hissederek yürüyüşler ve geziler için hazır olun!


2. Tulum ile giyin

Bir stil güncellemesi göz önüne alındığında bir sonraki alışveriş listenize biker bot eklemeyi  unutmayın! Zahmetsizce tüm favori parçalarınız ile giyip şık ve rahar bir stil elde edeceksiniz. Jean tulum üstüne kısa veya salaş bir kazak giyin, altına biker botlarınızı ekleyin…

3. Şık ve rahat kıyafetler ile giyin

Büyük rahat kazakların, yün oversized elbiselerin, bol dökümlü örgü hırkaların  bu kış sezonunda büyüsü ise biker botlar ile giymek.2015 kış modasında, soğuk havalarda bile  biker botları ile çok fazla eşleştirme imkanı sunmaktan gurur duyarız.Sokak gezintileri, alışveriş veya kız arkadaşınla bir cafe ‘de kahve içmek için en güzel ve rahat kombinlerinizi biker botlarınız ile yapabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Jean Gömlek ile 16 Şık Bahar Kombini 2015

Ayrıca bakınız; Trend Uyarısı: Biker Deri Pantolon

4. Maxi etekler ile giyin

Hiç bir lady gibi kıyafet kombinleri ile biker bot bot giymeyi denediniz mi? İmkansız, diyorsunuz? Sen etek, hırka, sevimli elbiseler ile onları rahatlıkla giyebilirsşn… bunun adı! Sallamak değil, Yaratıcı olun. Eğer topuklu ayakkabı ile koşturup yorgun olduğunuzda bile en iyi görünmeyi istiyorsanız, yine şık hissedeceğiniz bir botlar biker botlardır.

5. Bere ve miniler ile kombinleyin

Biker bot ile  tüm bu kadar kıyafetin hepsni denemek zorunda değilsiniz. Skinny jeans, boyfriend gömlek ve dağınık saçlara atılmış bir bere ile bile sokakta süper model gibi görünebilirsiniz.

6. Bol dar paça kumaş pantolon ile giyin

Büyük boy bir kazak, mont ya da pantolon ile de biker botlarınızı giyip harika görünebileceğiniz en güzel yollardan dır.

7. Cuma Casual iş kombinlerinde giyin

Bir biker bot modeli ile  rahat bir bir iş kıyafet içinde şık görünmüş olabilir. Eşleşen bir üst ve moda blazer ile bir iş kadını stilinde giyinip, siyah veya füme  skinny jean ile tamamlayıp biker botlarınızı da ekleyip, ofiste en şık ve cool siz görünebilirsiniz.

bu kış bir biker bot satın almak için Zara markasına uğrayabilirsiniz.İncelemek isterseniz; Zara 2015 bilekte bot modelleri  başlıklı konumuzda görebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

3 comments

  1. pakize elkumoğlun

    sayın kadın ve blog yaptığınız koleksiyonlar başarılı ve kesinlikle moda denilince sizleri takip etmek gerekiyo bu düşüncelerle bisondakikacom olarak sizlerin kadin ve blog.com un başarılarını diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.