Home / Kombinler / Bilek Bot ve Çizme Giymenin Farklı Kombinleri
2016 bilek bot modelleri
2016 bilek bot modelleri

Bilek Bot ve Çizme Giymenin Farklı Kombinleri

2016 Bayan bilekte bot modelleri ve kombinleri yine trend yine şık gerçekten de bilekte bot kombinleri bayanlarda ki farkı ortaya koyuyor. Sizler için derlediğimiz çekici bilek bot/çizme kombinlerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere bilek çizme giyerken işinize yarayabilecek birkaç kombin tasarımdan bahsedeceğiz. Uzun zamandır sitemizin ekibi tarafından yürütülen araştırmalarda yurt dışında bu konu hakkında bilgiler toplayarak bugün sizlere sunacağız. Moda tasarımcıları nada bu konuyu danışarak sizleri bilgilendirmek istedik. Dilerseniz bilek çizme veya bot giydiğinizde nasıl bir kombinle şık görüneceğinize dair bilgilerimizi sizlerle paylaşalım.

Yavaş yavaş soğuk havanında kendi hissetmesiyle günlük hayatımızda tüm bayanlar olarak bilek çizme veya bot tercih etmeye başladık. Tabi ki hepimiz günlük hayatımızda hatta evlerimizde bile harika ve çekici bir görünüme sahip olmak isteriz. Sokakta da bu gayemizi sürdüreceğimiz için sokak stilinde bilek çizme veya botları kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Peki bu botları veya çizmeleri nasıl kombinleyeceğinizi merak ediyorsanız endişelenmeyin. Bizler bu sene sokakta şık görünmeniz için size bir fikir,bir ilham olması için değişik kombinler sunacağız. Birbirinden ünlü moda tasarımcılarının dokunuşlarının bulunduğu bu kombinleri uygulayarak sokakta da gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.


bilek bot topuklu
bilek bot topuklu

Evet sevgili okuyucularımız bu kombin bizim favori kombinlerimiz arasında yer almaktadır. Oldukça tarz bir görünüme sahip olan bu kombini mutlaka sizlerde denemelisiniz. Çünkü bilek çizme veya botlar skinny jeanler ve boğazlı kazaklarla mükemmel bir uyum sağlamaktadır.

Bilek çizmeleri sadece kış kombinlerinizde değil yazlık birçok kıyafetlerinizde eşleştirip, kombinleyebilirsiniz. Oldukça seksi ve feminen bu çizmelere kadınlar aşık olduğu gibi erkeklerinde beğenisini kazanmışlardır.

bilek bot modelleri 2016
bilek bot modelleri 2016

Sitemizce bilek çizmeleri kombinleyeceğiniz kıyafetler arasında geniş bir şapka,kürk,seksi bir çorap diğer favorilerimiz arasında yer almaktadır. Gördüğünüz üzere bu kombinde modern bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Oversize Kazak Kombinleri | 2021
bilek bot modelleri
bilek bot modelleri

Bilek çizmeleri kullanarak oluşturacağınız kombinler arasında yer alan favori kombinlerden birisi de bu tarzdır.Bilek çizmelerinizi güneş gözlüklerinizle salaş uzun bir kazak veya hırka ile kombinleyerek tarzınızı ortaya yansıtabilirsiniz.

bilek bot topuklu 2015-2016
bilek bot topuklu 2015-2016

Sevgili okuyucularımız yine harika bir kombinle karşınıza çıkıyoruz. Bilek çizmelerinizi gördüğünüz gibi şık bir deri ceket , uyumlu bir eşarp , dizi sökük bir skinny jean ile ve bir çanta ile kombinleyebilir , tüm çevrenin dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz.

2016 bilek bot kombinleri
2016 bilek bot kombinleri

Dilerseniz diğer kombinlerimize bakarak tarzınıza şıklık katacak ilhamlara kavuşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak için bu kombinlerin  bulunduğu bir galeri derledik. İyi Günler ..

2015-2016 bilekten bot modelleri
2015-2016 bilekten bot modelleri
2015-2016 bilekte bot modelleri
2015-2016 bilekte bot modelleri
2015-2016 bilek bot kombinleri
2015-2016 bilek bot kombinleri

Bilek Bot ve Çizme Giymenin Farklı Kombinleri Galerisi; 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.