Home / Saç / Boğazlı Kazaklar İçin 2016 Saç Stilleri
Boğazlı Kazaklar İçin Saç Modelleri
Boğazlı Kazaklar İçin Saç Modelleri

Boğazlı Kazaklar İçin 2016 Saç Stilleri

Değerli takipçilerimiz bugün sizlere boğazlı kazaklar için 2016 saç stillerini bu makalemizde paylaşıyoruz. 2016 boğazlı kazaklar için saç modelleri örneklerini galerimizde bulabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız bugün sizlerle yine frklı bir konu dahilinde buluşuyoruz. Bugün sizlere çeşitli bilgilerimizi aktaracağımız konu ise boğazlı kazak giydiğimizde hangi saç stillerini tercih edeceğimiz hakkında olacaktır. 2016 yılının kış aylarında olduğumuz bu dönemlerde hava koşulları nedeniyle hepimiz kazak tercih ediyoruz. Nitekim bu kazak tercihinde de genellikle boğazlı olanları kullanıyoruz. Ancak boğazlı kazak bayanlar için çok büyük sorun teşkil etmektedir. Çünkü boğazlı kazaklar bayanların boyunlarını örtbas etmektedir. Dolayısıyla kadınların çekiciliğine bir darbe vurmaktadırlar. Bizlerde kadınlarımız için bu denli bir sorun teşkil eden bu konu hakkında geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik. Bu araştırmamız sonucu elde ettiğimiz bilgileri aşağıda sizlerle beraber şimdi inceleyelim.

Evet sevgili okurlarımız eğer boğazlı bir kazak giyecekseniz iseniz tercih edebileceğiniz ilk saç stili yüksek at kuyruğu olacaktır. Çünkü yüksek at kuyruğu saç türünüz ne olursa olsun balıkçı yaka kazaklarınızla mükemmel bir uyum sağlayacaktır. İster düz ister dalgalı ister kıvırcık bir saç yapısına sahip olun. Bu saç stili ile dilediğiniz bir aktiviteye katılabilirsiniz. Saçlarınıza saç spreyi ile bu saç modelini uygularsanız yüzünüzün sadeliği ve güzelliği ortaya çıkacaktır.

İkinci olarak ise saçlarınızı boğazlı kazaklarınızın boğaz kısmının içine koyarak bir tarz yaratabilirsiniz. Bob tarzına benzeyen bu saç modeli ile boyun kısmınızı da daha sıcak tutabilirsiniz. Oldukça basit ve zahmetsiz olan bu saç modelini sizlerle gündelik yaşamınızda rahatlıkla deneyebilirsiniz.


Üçüncü ve son olarak ise düz bir saç modeli bu kazak türlerine en ideal saç stillerinden birisidir. Boğazlı veya yüksek yaka ile oldukça şık ve zarif bir görünümü olan bu saç modelinde saç spreyi kullanınız. Eğer ibr fark yaratmak istiyorsanız bere gibi aksesuarlar kullanarak bunu başarabilirsiniz. Ayrıca bere gibi aksesuarlarla saçlarınızı soğuk hava koşullarından da koruyabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 'in en iyi saç stili dönüşümleri

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.