Home / Makyaj / Bordo ruj renkleri ve modelleri 2014 2015
bordo ruj renkleri ve kullanimi sonbahar kis 2014 2015

Bordo ruj renkleri ve modelleri 2014 2015

Sonbahar kış 2014 /2015 makyajında bordo ruj renkleri sezonun en popüler rujları arasına giriyor.Sonbaharın rengi bordo, makyaj modasında ise dudaklarınıza yeni bir hüzünlü dokunuş ekliyor.

Moda rüzgarının estiği sonbahar podyumlarındaki bordo ruj renkleri, sokaklarda ve ofislerde kadınların en çok eğilimde olduğu rujlar listesinin başına ekleniyor.Kış renklerinden siyah, kahverengi gibi koyu kıyafetler ile harika uyum sağlayan bordu ruj renkleri, ten rengine göre bir sürü bordo ton seçeneği de sunuyor.Kırmızımsı bordo ruj modellerinin yanı sıra siyah tona kaçan daha koyu bordo ruj renkleri de sonbaharın moda rujları arasında.

Bordo ruj nasıl sürülür ve bor ruj nerde sürülür bu konularıda inceleyelim

doğal görünümün makyaj modasında da sık görüldüğü yaz makyajlarında bordo ruj tüm bilinenlerin dışına çıkıyor.Sonbahar bordo ruj renkleri ile tüm doğallık ve sadelik görünümüzü baştan değiştiriyoruz.

Bordo ruj sürmeden önce mutlaka bordo bir dudak kalemi ile dudak çizginizi belirlemelisiniz.Daha sonra rujunuzu 2 kat sürmelisiniz.İsterseniz dudaklarınızın ortasına parlatıcı sürerek ve bordo rengi dudağın orta kısmında daha az sürerek ombre bordo ruj etkisi oluşturabilirsiniz.


Bordo ruj yanlış ve mekanlarda ve yanlış sürülürse kötü görünmenize sebep alabilir.Bu yüzden daha çok koyu kıyafetler ile tercih etmelisiniz ve ten renginize uygun bir bordo ruj sürmelisiniz.Bunun yanı sıra bordo ruj kullandığınızda göz makyajınız ve allık seçiminizi bir o kadar sade tutmalısınız.Gece kullanımı için ve özel günler için bordo ruj makyajı iyi bir seçim olabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Saç Pantone: 2015 için trend 13 Saç Rengi

20014 2015 Sonbahar/ Kış bordo ruj renkleri ve kullanımı hakkında, farklı ten renklerini de göz önünde bulundurarak ilham alabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.