Home / Benim Stilim / Bot giymenin rahat ve tarz yolları
duz bot giymenin rahat ve tarz yollari 2015 2016
bot kombinleri

Bot giymenin rahat ve tarz yolları

Düz ve salaş botları giymenin harika yolları vardır. Onlar kesinlikle her kızın  dolabında olması gereken en rahat ayakkabılar. Düz ve salaş botlar ile  herhangi bir kıyafeti  daha cool gösterebilirsiniz. Rock stili ile şık ve rahat hissedebilir, günlük kombinlerinize güzel bir tarz getirebilirsiniz. Salaş botlar ile bir kombini daha güzel ve tarz yapmanın yollarını sizler için listeledik.

CASUAL ROCK STİLİ

Düz ve rahat botlar giyme, herhangi rahat bir görünüm için ideal bir yoldur. Ben onların kıyafete bir anda rahat bir tarz verdiğini düşünüyorum.  Rock stili sevenler için en temel parçalardan biri düz ve rahat botlardır.Grafik desen tişört+ etek ile botlarınızı kombinleyebilir güzel bir rock stili elde edebilirsiniz.Metalik zımbalı askeri ceket ve siyah bilek boy düz botlar günlük tarzınızı bir adım daha öne taşıyacaktır.

BÜYÜK BOY KAZAK

Eğer bu tarzı seviyorsanız büyük boy kazaklar ve bere ile botlarınızı eşleştirip yine rahat bir görünüm yakalamanız mümkün. Büyük boy kazak, bere ve uzun saçlar, artı bir siyah deri çanta ile temel parçanız salaş botlar size “sokak tarzı” modasında en yüksek  puanı verecektir.


YIRTIK TAYT İLE

Ben yırtık tayt  ve düz rahat botların eşit olduğunu  düşünüyorum .İkisi de rahatlığın simgesi moda parçalardan.Zamansız ve klasik her sezon moda olan parçalar.Bu uzun botlar tamamen kıyafetin odak noktası .

YIRTIK JEANS İLE

Salaş ve rahat  botları giymenin en klasik yollarından biri, b ı yırtık kot ile eşleştirmektir. Ben botları genelde gri ve sadece siyah renklerini seviyorum.Her kıyafet ile güzel uyum sağlayan en ideal bot renkleri.

ELBISE İLE BOT KOMBİNLERİ

Bir elbise ile havalı bir eşleşme botlar ile mümkün olabiliyor .Ama bir bere ve siyah deri çanta ekleyin ve gitmek için hazırsınız!

KOT ŞORT İLE BOT KOMBİNİ

Denim şortlar ile her mevsim salaş ve düz botları kombinleyebilir, harika stiller elde edebilirsiniz.Bu  Eşleştirme kesinlikle daha rahat bir görünüm sağlamış. Gri tşört, bere ve büyük boy hırka birlikte güçlü bir 3’lü olmuş! Botlar bu kombine daha keskin hatlar  ekliyor ve gerçekten bir sonraki seviyeye taşıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sevgililer Günü için 32 şık ve Klas Kıyafet Fikri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.