Home / Moda / Boyfirend gömlek ile sonbahar sokak modası stilleri
boyfriend gomlek modelleri ve kombinleri 2014 15
Boyfirend gömlek ile sonbahar sokak modası stilleri

Boyfirend gömlek ile sonbahar sokak modası stilleri

Boyfriend gömlek sonbahar da nasıl giyilir, 2015 sokak modası boyfriend gömlek stilleri

Boyfriend gömlek modelleri son zamanların trend bayan gömlek modelleri arasında.Bu sonbaharda boyfriend gömlekler ile harika kombinler ve stiller yapabilirsiniz.Ayrıca bu uzun, geniş ve erkek arkadaşının gömleğini anımsatan özgürlüğü simgeleyen kadınların gömleği.Rahat giyinmeyi seven güçlü ve etkili kadınlar boyfirend gömlek stilleri ile özgür ruhlarını kamçılıyor.Ama gerçek şu ki her kadın bu gömlekler ile harika stiller yaratmak konusunda yeterince özgür değil.

Boyfriend bayan gömlekler artık kadın gardırobunun baş üyeleri arasında gelmeye başladı.İsterseniz sıcak günlerde elbise stili olarak da giyebileceğiniz bu gömlekler son derece seksi ve havalı duruyor.

Boyfriend gömlekler kadınlara  çok yönlü ve modern bir giyinme seçeneği sunuyor .Şık, rahat ve bu parçanın farklı giyim kombinleri ile bir çok sokak stilinde tercih ediliyor.Tabi ki her zaman topuklu ayakkabılar ile çekici bir stil yapmayı amaçlamıyor. Maskülen giyim tarzları ile de sokak modası stillerinden çok tercih ediliyor.


Boyfriend gömlek sokak modası stillerinden daha yaratıcı kıyafetler ile oluşturulan kombinlere gidiyoruz .İşte biz bu önemli moda gömleklerden sonbaharda giyilebilir ve size ilham verecek en güzel boyfriend gömlek kombinleri seçtik.

Boyfriend bayan gömlek modelleri 2015 – galeri

 

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Trend bayan kısa saç modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.