Home / Kombinler / Boyfriend Kot Kombinleri | 2021
Boyfriend Kot Kombinleri
Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır?

Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda trenlerinin vazgeçilmez kıyafetlerinden boyfriend jean pantolon oldukça şık duruşa sahiptir. Sürekli olarak farklı üstler ve ceketlerle birleştirildiğinde şıklık sağlayan boyfriend jean pantolonlar bu yıl da moda. Genellikle yırtık ve taşlanmış tasarımları havalı görünüyor ve kadınların ilgisini çekiyor. Boyfriendler kadınların ve ünlülerin günlük giyim için en çok tercih ettiği bir parça oldu. Tüm dünya modasının takip ettiği özel bir kıyafettir.

Moda haftalarında bloggerlar, ünlüler ve moda takipçileri boyfriend kot pantolonları ile boy gösteriyor. Peki bu sonbahar kış modasında boyfriend kot pantolon kombinlerini en güzel ve etkili stillerde nasıl yaparız? İşte sizler için bu yazımızda kotlar arasında çokça tercih edilen boyfriend kombinlerini derledik.

Boyfriend kot kombinleri
Boyfriend kot kombinleri

Boyfriend Pantolonları Ceketle Kombin Yapma

Desenli, dokulu ve renkli tüm kabanlar ile boyfriend pantolonları giyebilirsiniz. Hem hoş bir stil hem de şık ve eğlenceli görünüme kavuşursunuz. Güneşli geçen günlerde ince ceketlerimizin içindeki bluz ve tişörtler ile sonbaharın en havalı kombinlerini yapabilirsiniz.


Rahat ve spor ceketler ile boyfriend jean pantolon modelinizi giyin, altına topuklu ayakkabı tercih edin. Günlük gezintiler için oldukça harika bir parça olacak. Sonbahar aylarının klasiği ve özel parçalarından bir diğeri de trençkotlardır. Trençkot ile herhangi bir jean pantolon bile harika görünüyor, ama bol ve salaş boyfriend jeanler daha modern ve şık bir stil oluşturur.

Blazer ceketler yine çekici ve her yerde şıklığımızı ekstra vurgulayan bir ceket. Aynı zamanda boyfriend jean pantolon ile muhteşem bir ikili olduğu gerçek. Sonbahar ve kış ayalarında havanın sıcaklığına bağlı olarak birlikte giyebilir veya ceketin üstüne salaş bir kaban ekleyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kısa ve Dar siyah elbiseler nasıl giyilir ?

Kısa montlar ve deri ceketler şimdiden ortaya çıktı bile. Serin günlerde kot pantolonlar ile uygun bir kombin yapabilirsiniz. İçine daha renkli ve desenli kazaklar, bluzlar giyip daha hareketli bir kombin yapabilirsiniz.

Boyfriend Pantolonları Ayakkabıyla Kombin Yapma

Kot pantolonlarla ayakkabı kombini yapmak bazen zorlu bir süreç olmaktadır. Ben kıyafete göre ayakkabı seçerken bazen sinirleniyorum ve bu hazırlanma süremi arttırıyor bazen… Belki siz de aynı sorunları yaşamışsınızdır. Ancak boyfriend pantolonun öyle güzel bir yanı var ki her ortama göre kombin yapma şansımız var.

Bu pantolon çeşidi ile ayakkabı kombini yapmak için öncelikle konsepte ve cekete dikkat etmeye çalışıyorum. Ofis veya ciddi bir ortama giderken stiletto ayakkabı ile kombin yapmaya bayılıyorum. Bu yılın baget çantaları da oldukça şık uyumu yakalamamı sağlıyor. Turuncu veya lila baget çantalar jean pantolonla oldukça şık duruyor bence.

Converse tarzı bez ayakkabılar boyfriend jean ile çok şık duruyor. Sonbaharda yağmur yağmadığında bu kombini yapmak basit ve hoş oluyor. Üzerine kot ceketi de çektik mi gençlik enerjisi kendiliğinden yükleniyor 🙂 Okula veya alışverişe giderken küçük bir sırt çantası ile bu gençlik görünümü kolaylıkla tamamlanır.

Soğuyan havalarda kışa hazırlanırken bot ve bootie giymezsek olmuyor hanımlar. Boyfriend pantolon altında siyah veya taba rengi bot klasik bir görünümün yanında sıcaklık da sağlayacağı için rahat ederiz. Deri bir ceket ile bu kombini tamamlamak çok hoş olur. Peluş çantanız varsa sevimli de görünebilirsiniz. Bu stili nerede kullanacaksanız ona göre çanta seçimi yapın bence.

Boyfriend Pantolon Altına Çorap Kombini Yaparken Bilmeniz Gerekenler

Boyfriend pantolonu çok yönlü kullanıma sahiptir. Eğlence ve şıklığı bir arada yakalamak isterseniz trend olan çorapları tercih edebilirsiniz. Ben genelde karikatür desenli çorapları seviyorum. Muz ve ananas desenli çoraplar da pantolon altında hoş görünüyor. Kısa renkli bot veya snekars ayakkabı giyenler için çok iyi bir tercih olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 yaz için 7 jean modası

Dizleri yırtık jean pantolonlar veya düz mavi kot pantolonlar altına renkli çorap giyerken pantolon paçalarını kıvırabilirsiniz. Ayakkabı ile çorabın zıt renk olması hoş bir görünüm oluşturur. Biraz daha seksi görünmek isterseniz file çorapla pantolonunuzu birleştirebilirsiniz. Dilerseniz file çorabı yukarı çekin dilerseniz yırtık olan pantolondan detay gösterin. Genelde siyah file çorapların kullanım alanı bu şekilde oluyor. Güzellik ve şıklık için birçok yol bulunuyor gördüğünüz üzere…

Siz de boyfriend jean pantolon kombini tercihlerinizi yorumlarda yazarak bizimle ve diğer okuyucularla paylaşabilirsiniz. Bu sezona modasını vuran kombin çeşitlerini merak ediyorum…

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.