Home / Makyaj / Bronz Tene Makyaj Uygulaması Nasıl Yapılmalı?
bronz tene makyaj1

Bronz Tene Makyaj Uygulaması Nasıl Yapılmalı?

Bronz Tene Makyaj Uygulaması Nasıl Yapılmalı?

Yaz, tatil, deniz ve güneş bir araya geldiğinde tenler bronzlaşmaya başlar. Bronz tene makyaj uygulaması nasıl yapılmalı? Sorusuna ilk etapta fondötenleri rafa kaldırmaya başlayarak gerçekleştirebilirsiniz. Bronzlaşmış teniniz olduğundan çok daha koyu bir renge büründüğü için fondöten uygulamanız çok göze batıcı olabilir. Cilt koyulaştıkça tüm kusurlar kendiliğinden örtülür ve daha pürüzsüz bir cilt ortaya çıkar. Bu yüzden de cildinize fondöten yerine pudra uygulamalısınız. Pudra hem cildinizi matlaştırır hem de çok daha canlı bir görüntünün açığa çıkmasını sağlar.

Bronz tene makyaj uygulaması nasıl yapılır? Diye merak ediyorsanız bunu fondöten kullanmadan yapmaya başlayacağınızı unutmayın.
Bronz tene makyaj uygulaması nasıl yapılır? Sorusunun göz makyajı uygulaması için en iyi cevabı da canlı renklerdir. Bronzlaşmış bir ten gözlerin belirginliğinin de artmasına neden olacaktır. Sizde bu uyumu canlı ve açık göz farlarından tercih ederek bir uyum yakalayabilirsiniz. Hem çarpıcı bakışlara hem de muhteşem bir görünüme kavuşmak için de hafif uygulamalar yaz makyajı için ideal olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Genç gözler için 7 muhteşem makyaj hilesi !

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

One comment

  1. makyaj videoları

    Merhaba, web sitenizi google’da makyajla ilgili web sitelerini gezerken buldum. Ben de makyaj videolariyla ilgili bir web sitesi açtım ve sizin gibi tecrübeli isimlerden tanıtım için yardım rica ediyorum. Kısa da olsa bir yazıyla veya sosyal medyada makyaj videolarin‘dan bahsedebilirseniz cok sevinirim. Her türlü sorunuz için bana email gönderebilirsiniz. Simdiden tesekkurler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.