Home / Dekorasyon / Bu Bahar Salonunu dekore etmenin 6 hızlı yolu
bahar salon dekor fikirleri 2015

Bu Bahar Salonunu dekore etmenin 6 hızlı yolu

ÇOK AMAÇLI PARÇALARI YENİDEN DÜŞÜNEREK  VE MOBİLYALARI YENİDEN DÜZENLEYEREK BURADA BİR GÜN İÇİNDE YAPABİLECEĞİNİZ, İLK BAHAR SALON DEKOR FİKİRLERİNİ BULABİLİRSİNİZ

1. Mobilyaları yeniden düzenleme
Sizin salon düzeni geçtiğimiz kış nedeniyle biraz düzensiz  olabilir. Salonunuzda bazı mobilyalar etrafında hareket etmek eşiniz, aile üyeleri veya oda arkadaşlarınızda sıkıntılı olabilir,  daha iyi akış yapmak için sürekli kullandığınız ana odayı  dağıtabilir, fazlalıkları diğer odalara taşıyabilirsiniz.
2. Çok düşünün
Mevcut mobilyalar veya dekor aksanı bir sürü iki (veya daha fazla!) amaçlara hizmet edebilir. Bu oturma alanında yemek masasını mutfağa taşıyabilir ya da kitap yığınları için düzenli bir yer ayarlayabilirsiniz. Ya da  sehpa olarak kullanılan orta eşyaları depoalama alanı olarak da kullanabilirsiniz. Bazı orta sehpa  tasarrımları hep kitapları koymak için rafları vardır, aynı zamanda battaniye ve yastık saklayabilmeniz için içi boş kapaklı olarak olabilir.

3. Bir Tepsi
Dekoratif tepsi alanınızı çeki düzen olarak ve TV den uzaktan, kitaplar, dergiler, ve daha fazlası gibi öğeleri yerleştirmek için yer sağlayabilir.  Mesala büyük sehpa yüzeyini kırmak için üzerine dekoratif bir tepsi ekleyebilirsiniz.

4. Çalışmak için ortaya Sehpa koyun
Dergiler, kitaplar ve diğer çeşitli öğelerin yığılması gibi sorunlarınız varsa, gereksiz öğeleri atmak ve sehpa üzerinde düzgünşekilde kalan öğeleri yığmanın tam zamanı. Sizin sehpanızda düşük raflar varsa, gevşek öğeler ile kitapları ve hatta sepetleri saklamak için kullanabilirsiniz .


5. Akıllı Raflar
Kitaplık veya raflar size bir şeyleri saklamak ve düzenli tutmak için daha fazla noktalar verecektir. Özellikle modüler duvar rafları ortalığı düzenler ve görüntülemek istediğiniz şeyler için salonunuza şık bir alan oluşturur.

6. Bazı sepetler ekleyin
Sepetlerde evin düzenli görünmesini sağlar ve aynı zamanda  dekoratif  mükemmel bir depolama çözümüdür. Odunları depolamak için, ya da battaniye ve yastık saklamak için bunları kullanabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Çocuk Odaları için 7 Şık Boya Renkleri

Örnekleri aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.