Home / Diy / Bu Bahar yapmak için 25 trend bileklik modelleri
2015 yaz diy bileklik modelleri
2015 yaz diy bileklik modelleri

Bu Bahar yapmak için 25 trend bileklik modelleri

Merhaba güzel ve bakımlı hanımlar; Bu bahar moda köşesinde sıra trend olan renkli bileklik modellerine  geldi. Ve biz bu sezon takmanız için diy evde yapabileceğiniz bileklikleri seçtik.. Biz zaten sokak modasında büyük moda trendlerinden rengarenk bir çok çeşitte bileklikler gördük. Biz bu bahar yapmanız için 25 bileklik fikirlerinden harika bir koleksiyon hazırladık.

Aksesuarlar ile bakışları yenileyerek ve çok daha güzel çarpıcı görünmenizi sağlayabilirsiniz. Muhtemelen günlük ilkbahar yaz stilleriniz de, bir tişört ya da bluz giyeceksiniz, böylece renkli bilezikleri ile görünümünüzü tamamlamak için bir zincir takı takabilirsiniz veya daha şık ve canlı bir görünüm için  birden fazla renkli bilezikler takabilirsiniz.Emin olun çok havalı bir görünüm elde edeceksiniz.

Siz abu renkli bilezik ve bileklikler ile ilkbahar yaz sezonunda asla kötü görünmezsiniz. Bu sizin diy beceri ve tekniklerini geliştirmek ve kendiniz için yararlı bir şeyler ve fantezi yaratmak için mükemmel diy renkli bileklikler seçtik…Ayrıca burada kibu renkli bilezik ve bileklikler kızınız, kız kardeşiniz ya da bir arkadaşınız için büyük bir hediye olabilir. Hepsi özel bir mağazadan satın alınmış gibi görünüyorlar.Aşağıdaki galeride yer alan bu çarpıcı diy bileklik modellerine bir göz atın ve kendiniz için ilham alın.


Bu diy bilezik fikirleri mağazalarda pahalı takılar gibi görünüyor, bu yüzden yeni aksesuarlar bir servet harcamanız gerekmez. Sadece  evinizde 10 dakika zaman ayırıp  resimlerdeki gereken öğretici adımları takip etmelisiniz. Bunları evde sizde basitçe yapabilirsiniz. Hepsi kolay ve takip için hızlı ,bazı renkli ipler seçin ve bir zincir bulun ve diy projenizi yapmaya başlayın.

Galeri-öneriler

Bir önceki yazımız olan Evde boncuklu küpe yapımı başlıklı makalemizde aksesuarları, Boncuklu Küpeler ve diy hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kot DIY Projeleri 2015 Video

Check Also

Tığ İşi Örgü Motif Örnekleri

Tığ işi örgü motif Örnekleri | 2020

Tığ işi Örgüde Motifler Nasıl Yapılır? Tekstil ve giyim sektörü ne kadar modernleşse de tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.