Home / Kombinler / Bu Baharda Kırmızı ekose gömlek giymenin 23 şık yolu
ilkbahar kirmizi ekose gomlek 2015 4

Bu Baharda Kırmızı ekose gömlek giymenin 23 şık yolu

Hala kırmızı ekose gömleğiniz yok mu ? O zaman hemen bir tane satı alın!2015 ilkbahar modasının en popüler gömleklerinden biride kırmızı ekose gömlekler.

İlkbahar  moda köşemizde bir çok yeni moda trendlerden bahsettik bakınız; 2015 ilkbahar moda  trendleri. Bugün için, kırmızı ekose gömlekleri, bu sezon giymek için 23 şık yollarını seçtik.

Bu bahar popüler olacak çok trend kıyafetler var , ama bugün seçtiğimiz kombinlerde kırmızı ekose gömlek gücünü sizde göreceksiniz. Eğer sadece skinny jeanler  ile  kırmızı ekose gömlek giyilebilir gibi  düşünceniz varsa, yanılıyorsunuz! Sizin ekose gömlek giymek için çok şık farklı yollarınız var.Sizin için seçmiş olduğumuz bu  çarpıcı ve nefes kesen kombinasyonlara galerimizden göz atın ve kendiniz için ilham alın!


Evet skinny jean ile ekose gömlekler çok havalı görünüyor ,aynı zamanda sıcak ve şık bir görünüm olduğunu fark etmişsinizdir. Ayrıca ; kot, deri pantolon, şort ve etekler ile ekose gömlekler eşleştirilebilir. Aynı zamanda aha rahat günlük kombinler için spor ayakkabılar ve sandaletler ile kombini tamamlayabilirsiniz, daha resmi günlerde ise topuklu ayakkabılar ile giyebilir. Eğer daha sofistike ve modern bir görünüm istiyorsanız, kombine bazı şık aksesuarlar ekleyebilirsiniz.

Ayrıca ekose gömlek ile  haki gibi farklı moda trendleri, karıştırabilirsiniz! Neden olmasın! Emin olun çarpıcı ve muhteşem görüneceksiniz. Deri bilek boy bot ve çanta ile beyaz tişört, ekose gömlek ve şort ile güzel bir kombinasyon yapabilirsiniz. Bu kombinasyon, her fırsatta giymek için idealdir.

Aşağıdaki galeride kombinasyonların geri kalanına göz atın.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bahar İçin rahat ve şık beyaz spor ayakkabılar

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.