Home / Kombinler / Bu İlkbahar için 34 Casual Giyim Kombini 2015
ilkbahar modasi gunluk casual giyim kombinleri 2015
ilkbahar modası günlük casual kıyafet kombinleri 2015

Bu İlkbahar için 34 Casual Giyim Kombini 2015

Kendinden emin stil sahibi kadınlara, sokak stillerinden ilham alarak 2015 ilkbahar modası günlük casual giyim kombinlerinden harika bir koleksiyon hazırladık !

Zaten yakında sokak modasında tüm moda trendleri görmeye başlarız. Sizin hayatınızı kolaylaştıracak bu kombinleri, 2015 ilkbahar moda haftalarının sokak stillerinden seçtik. Bu bahar giymek için sizde, galerimizden 34 günlük kıyafet kombinleri arasından tarzınıza yakın olanları denemeye başlayabilirsiniz.

Eğer  Marsala renklerinde kıyafetleriniz varsa ilkbahar kombinasyon seçimlerinizde hemen giyebilirsiniz, zaten popüler! Çiçek ve tropikal baskı önceki bahar da modaydı ve biz bu sene de onları göreceğiz. Yani,çiçek desenli giysilerinizi  bulup ve tarzınıza uygun onları giyebilirsiniz. Haki, siyah, beyaz ve beyaz izlemeniz gereken yeni trend kıyafet renkleri. Bu yazımızda bu çarpıcı moda trendleri kucaklamak için en kolay yolları görebilirsiniz.

Çizgili bir parça ile muhteşem bir kıyafet yapabilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Çizgili giysiler sever misiniz? kombinasyonlar için: kot pantolon, bluz basit ve sarı blazer ya da kot pantolon, beyaz tişört ve çiçek desenli ceket çizgili kıyafetler ile çok şık olur. Ayrıca, daha rahat bir görünüm için spor ayakkabı, maskülen ayakkabı  ya da bilek boy düz botlar ile her yerde bunları giyebilirsiniz. Boyfriend jeans, kot şort,  zaten özellikle yırtık olanları hala çok popüler, bu yüzden en kısa sürede yırtık kot pantolon yada şort  ile gardırop güncellemesi düşünün.


Pastel renkler de ilkbahar modasında çok trend oluyor. Çünkü onların tazelik görünümü bahar ile çok uyumlu! Birçok pastel renkler birleştirip  ve hala güzel ve şık bakabilirsiniz. Ama, abartmak değil dikkatli olun!

Biz bu 34 günlüki kıyafetleri ilginç ve güzel bulduk ve bu bahar bazılarını deneyeceğinizi umuyoruz. Ben hepsini seviyorum ve  ilk hangisini seçmeliyim karar veremedim. Eğer bize göstermek istideğiniz diğer bazı rahat kıyafetler varsa, bana bir yorum bırakın ya da bana bir mesaj yazınız. Moda Blogu Kadınveblog ile sizde her zaman güncel!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kot Şort Kombini ve Sokak Stilleri 2014- 2015

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.