Home / Makyaj / Bu kış kolay makyaj yapmak için ipuçları
bu kis kolay makyaj yapmanin ipuclari 2015
kolay kış makyajının yolları 2015

Bu kış kolay makyaj yapmak için ipuçları

Bu kış kolay makyaj yapmak için ipuçları

Bu sonbahar kış modern bir  görünüm ile makyajınızı tamamlama istiyorsanız, bunu başarmanıza yardımcı olmak için üç basit ve kolay yolu var!Eğer makyaj konusunda yeni olsanız bile, bana güvenin 2015 sonbahar kış trendi koyu makyajınız, bu ipuçları ile bir profesyonel yapmış gibi görünecek, hemde kolayca hızlı bir şekilde yapabilceksiniz.

DUMANLI GÖZ MAKYAJI YAPIN

Harika bir görünüm  için seksi ve  keskin hatlarda bir görünüm istiyorsanız, bir dumanlı göz makyajı deneyin! Makyajınızda size efekt vermesi için Küçük siyah veya kahverengi göz farı ekleyin ve  kullanın.

Smokey Eyes olarak da bilinen dumanlı göz makyajı sanki gözünüzün çevresi dumanlanmış gibi görünür.genelde koyu tonlar (siyah, koyu füme, lacivertle siyah,bordo ve kahverengi, yeşille siyah, maviyle siyah, kahverengi kullanılır. Smokey eyes makyajı yapılırken sadece göz kapağının üstü değil gözlerin alt kısmı da boyanarak hafif dağıtılır.Ve gözler bu şekilde daha büyük ve vurgulu görünür.Doğru uygulama ve göz şekline uygun olduğunda her kadına büyüleyici bir güzellik ekler.


KOYU DUDAK RENGİ

Koyu ruj anında size daha alımlı bakmak için güzel bir dokunuş ekler .Ama sizin ten renginiz için en uygun ruj tonunu seçtiğinizden emin olmalısınız. Mor, bordo ve mürdüm renkleri esmer ve buğday tenli bayanlara çok yakışır.Koyu kırmızı, şarap kızılı ve koyu pembe sarışın ve kumral bayanların tercihi olmalıdır.Birini seçtikten sonra, temiz ve lekesiz bir görünüm vermek için, doğru renk uygulamak için bir fırça kullanın. Eğer koyu  bir dudak rengi seçiyorsanız , göz makyajınızda aşırıya kaçmayın, unutmayın!

KOYU OJELER İLE TIRNAKLAR

Koyu dudaklar ve dumanlı gözleri yapmak  için için hazır değil misiniz? Sorun yok. Karanlık ve koyu kış makyajı fikrine ısınmak için bazı oje renkleri deneyebilirsiniz. Tırnaklarınızı siyah, koyu kahverengi, hatta gri renk ojeler ile boyayabilirsiniz. Bu renkler içinden oje seçmek sonbahar ve kışa geçiş için yardımcı olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yeni makyaj trendi; Nude rujlar

 

 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.