Home / Saç / Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri
Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri - Kızıl Saç Renkleri Kızıl Saç Modelleri
Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri - Kızıl Saç Renkleri Kızıl Saç Modelleri

Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri

Buğday tenli bayanlara yakışan saç renkleri. Açık ve koyu buğday tene sahip bayanlara hangi tür saç renkleri yakışır?

Buğday tenli bayanların saç rengi seçimlerini belirlemeden önce normal buğday ten rengine mi ya da koyu buğday mı yoksa açık buğday ten rengine mi sahip olduğuna dikkat etmesi ve bunu ayırt etmeleri oldukça önemli konulardan biri çünkü buğday ten, açık buğday ten ve koyu buğday tene yakışan saç rengi tonlarında ciddi ayrımlar yapabiliyoruz. Örneğin, platin sarısı rengi, buğday tene çok yakışırken, koyu buğday tenli bayanların platin sarısı renginden kesinlikle uzak durması gerekmekte. Bu nedenle, buğday renkli bayanlar için uygun olabilecek renk tonlarını dikkatle ayırt etmekte yarar var. Öncelikle açık buğday ten rengine sahip olan bayanların seçebileceği saç renklerine değinerek analiz yapmaya başlayabiliriz:

Açık Buğday Ten Rengine Sahipseniz;
Açık buğday tenli bayanların seçebileceği renkler oldukça geniş diyebiliriz. Açık buğday tenli bayanlar, en çok tercih edilen saç renklerinden biri olan sarı renk boya kullanmak isterlerse, açık sarı renk tonlarını tercih etmelerinde yarar var. Duman sarısı ya da bal rengi ya da açık bakır renkler gibi sarı renk tonları açık buğday tenli bayanlar için son derece iyi fikirler olabilir. Bunun yanı sıra, açık buğday tenli bayanların yüzlerini daha soluk ve cansız göstereceği için koyu kahverengi saç renginden de uzak durmaları gerek.


Açık Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri - Açık Bakır Rengi Saç Modelleri
Açık Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri – Açık Bakır Rengi Saç Modelleri

Koyu Buğday Ten Rengine Sahipseniz;
Küllü kahve, koyu kumral, çikolata renklerini saçlarınız için tercih edebilirsiniz. Saç renginiz için sarı renk tonlarından birini tercih etmek isterseniz, koyu sarı renk tonlarından faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, platin sarısı saç renginden özellikle uzak durmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Koyu buğday tenli bayanların saç rengi konusunda yaptığı yanlış seçimlerden biri de siyah saç rengi. Siyah saç renginin de koyu buğday ten rengine sahip olan bayanlar için iyi bir tercih olmadığını da hatırlatmakta yarar var.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçın Uzamasını Engelleyen Şeyler
Koyu Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri - Küllü Kahve Saç Modelleri
Koyu Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri – Küllü Kahve Saç Modelleri

Buğday Ten Rengine Sahipseniz;
Mavi ve siyah rengin karışımını saçlarınızda cesurca kullanabilirsiniz. Ayrıca, açık sarı renk tonlarının yanı sıra, buğday tene en çok yakışan renk tonlarından birinin de kızıl renk tonları olduğunu belirtmekte yarar var.

Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri - Mavi Siyah Saç Modelleri
Buğday Tene Yakışan Saç Renkleri – Mavi Siyah Saç Modelleri

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.