Home / Moda / Büyük Beden Abiye 2014 Modası
buyuk beden abiye modasi 2014 20151

Büyük Beden Abiye 2014 Modası

Büyük Beden Abiye 2014 Modası

Moda ve giyimde büyük beden seçimleri ile modayı yakından takip etmek mümkün. Büyük beden abiye 2014/ 2015  modası içerisinde renk kombinasyonlarını tek renk seçerek çok daha düzgün hatlara sahip olabilirsiniz. Fazla kilo problemi bölgesel olarak mevcut ve özellikle bazen probleminiz var ise, straptez, uzun ve uçuş uçuş şifon elbiseler tam size göre. Hem basen problemini hem de göbek bölgesinde bulunan fazlalıklarınızı bu modelleri ile gizleyebilirsiniz. Ayrıca bu model bir elbise ile sadece koyu renkler değil, senenin modası pudra pembe, su yeşili, lacivert, soft renkler gibi seçimlerde yapabilirsiniz.
Büyük beden abiye 2014 modası için tulum tercihlerinizi de koyu kırmızı ve siyah renkli modellerden rahatlıkla seçebilirsiniz. Seçimlerinizi bol ve dökümlü modellerden yana yapmanız da çok daha ince görünmenize yardımcı olacaktır. Büyük benden abiye 2014 modası içerisinde birde klasik ve sade giyimlerinizde Breton bluzları tercih edebilirsiniz. Sadece kilolu bayanların dikkat etmesi gereken ayrıntıların arasında yer alan dikkati ince bölgeye çekme yöntemi de kullanılabilir. Uzun ve vücuda yapışmayan tüm modelleri kendinize yakıştırabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gucci İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.