Home / Benim Stilim / Büyük Beden İçin Nasıl Mayo Seçilir? | 2021
Büyük Beden İçin Nasıl Mayo Seçilir?
Büyük Beden İçin Nasıl Mayo Seçilir?

Büyük Beden İçin Nasıl Mayo Seçilir? | 2021

Büyük Beden Moda İpuçları

Her şey size güzel görünse de dünya aslında renkli ve ideal değil. Çeşitli moda haftalarında çoğunlukla mükemmel kadın vücutları sergilenmektedir. Özellikle moda kampanya ve fotoğraf çekimlerindeki mankenlerin vücutları ön planda olmaktadır. Moda tek tip vücuda hitap etmemektedir. Birçok kadın kendi vücutları hakkında çok güvensiz hissetmektedir. Yazın plaj ve havuz faaliyetlerinden uzak kalmayı tercih eden birçok büyük beden kilolu kızlar vardır.

Büyük beden moda ipuçları ve stil sırları ile kendi vücut şekilleri için en doğru mayo seçmek herhangi bir kilolu vücut şeklini muhteşem gösterebilir. Plajda kötü bir görünüm endişesi  olmadan kıyafetleri ve mayonuzu en iyi şekilde giymek, tüm vücut kusurları örtbas ederek tarz yaratmanın tam zamanı.

Birkaç yıl önce büyük beden mayo tasarımları başta kötü kalitede kumaşlar ve renk seçeneği olmadan üretim yapılmaktaydı, desen konusu da ele alınmayacak kadar kötü idi. Şimdi ise çok çeşitli ve moda büyük beden mayo modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Günümüzde her şey değişti. Siz de şık ve seksi görünebileceğiniz büyük beden boyutlarda, inanılmaz mayo tasarımlarını görebilirsiniz. Bilmeniz gereken en önemli şey vücut şekliniz için bir kaç kural; güzel ve bedeninize uygun büyük beden mayo seçmek için neler almalısınız neler size uyar?


Yeni bir alışveriş yapmadan önce, vücudunuzda hangi alanlar vurgulanabilir ve hangilerinin gizli olması gerekir tam olarak nasıl görünmek istediğinizi düşünerek yakından vücudunuzu inceleyin. Ayna önünde durun ve iyi sonuçlar için kendinize dürüst olmaya çalışın.

Herkesin kusurları vardır unutmayın ama her kadının güzel görünen vücut bölgesi de mutlaka bulunmaktadır.  Siz zaten vücut şeklinizi iyice öğrendikten sonra, sizin için en iyi mayo nasıl seçilir, kıyafetler nasıl seçilir hepsini keşfedebileceksiniz. Mevcut tüm seçenekler üzerinden bakın ve iyi uygun olanları seçin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  40 Yaş Kadınlar İçin Şık Moda Kıyafet Fikirleri | 2020

Renkler konusunda kendinizi kısıtlamayın. İnce vücudun yanılsamasını yaratmak istiyorsanız, siyahın en iyi seçenek olduğunu bilmemize rağmen, kesinlikle daha iyi zayıflama etkileri olan renklerde vardır. Bunlar mavi, lacivert, mor ve koyu kahverengidir. Ayrıca bunların farklı tonlarının yanı sıra şeritler, floral ve güzel baskılar içeren olanları birleştiren bir mayo seçebilirsiniz.

Sorununuz olan vücut alanları koyu renkler ile kapatın vurgulamak istediğiniz yerleri parlak renklerde seçin. Bu gibi açık ve koyu renklerin bir arada olduğu ayrıca parlak renklerinde birlikte kullandığı bir çok mayo modeli vardır.Örneğin kalça bölgesi çok olan bölgeler bu kısmı siyah olan bir mayo üstü ise pembemsi desenleri olan modeli seçmeli.

Büyük Beden İçin Nasıl Mayo Seçilir?

En iyi büyük beden mayo tarzı seçimi söz konusu olduğunda, tankini, skirtini ( Etekli Mayo), shortinies ( Şortlu Mayo) ve tek parça mayolar oldukça ideal seçeneklerdir. Bildiğiniz tankini, bir tank üst ve standart bikini altında oluşur. Skirtini kısa etekli benzer bir kumaş parçasından ibarettir. Shortini tankini yerine sadece altı şort özellikleri olan mayo alt kısmıdır. Eğer tek parça mayo istiyorsanız bunlar vücudunuzun şekline uyacak olanı seçin. Böylece tüm bu mayo stilleri, sizde seksi ve şık bir görünüm oluşturacaktır.

Son olarak, belirli alanları kamufle etmek ve en iyi özelliklerini arttırmak için tüm ipuçlarını ve püf noktalarını bilmeniz önemlidir. Bu püf noktalar şunlardır;

• Eğer belinizi daha ince göstermek ve büyük göbek gizlemek için, kuşaklı bir mayo, dikey çizgili veya karın etrafında herhangi bir diğer tasarım toplaması olan bir mayo modeli seçin. Bir karın kontrol paneli ile tek parça mayo da doğru seçim olur.

•Eğer büyük bir göğüs bölgeniz varsa geniş askıları ve geniş balenli olan mayo düşünebilirsiniz. Ayrıca V yaka ya da diğer derin yaka kesimler sizin büyük büstü küçük görünmesini sağlayabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend Raporu; Jean Ve Jean Stili

• Üst kısımları küçük olanlar için parlak renk özelliğine sahip mayolar küçük göğüslerde  büyük bir bir yanılsama yaratmak isteyenler için ideal olacaktır. Dantelli  veya fırfırlı mayo üstleri olan modeller de göğüsleri daha büyük gösterecektir.

•Büyük bir arka dikkatini kaydırmak için etekli alt tercih etmek uygun olur.

• Geniş omuzları olan kadınlar ise alt kısmında desenleri olan bir mayo alması tavsiye edilir.

• Eğer kısa bacaklarınızın daha uzun görünmesini isterseniz uyluk kısmı yüksek kesimli mayo tercih edin.

Büyük beden xl kadınlar için değerli bir tavsiye: güzelliğinizi asla hafife almayın, vücut şeklinize uygun doğru kıyafetler seçin ve her zaman kendinizi güvenen bir kadın hissetmeye çalışın . Kendine güvenen ve şık bir görünüm ile birçok zayıf kadından daha güzel ve seksi görüneceksiniz.

Büyük Beden Mayo ve Bikini  Modelleri – Galeri

Ayrıca Bakınız;

Vücut şeklinize uygun mükemmel mayoyu bulun.

Zayıf gösteren stiller ve kıyafetler

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

3 comments

  1. Büyük Beden eskisi gibi değil neyse ki. Daha çok model ve çeşitler mevcut güzel yazınız için teşekkür ederim.

    • Hanzade Hanım moda ve teknoloji sayesinde herkesin zevkine göre kıyafetler üretiliyor neyse ki. Eskiden birkaç mağaza büyük beden satışı yaparken seri üretim yapan firmalar sayesinde çeşit çeşit kıyafet bulmak kolaylaştı. Yazımı beğendiğiniz için ben teşekkür ederim 🙂

  2. Büyük beden giyen bayanlar için kıyafet seçmek her zaman zor olmuştur. Deniz kıyafetlerin seçimi ise bazen işkenceye dönüşebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.