Home / Benim Stilim / Büyük Boy Kazak Nasıl Giyilir ve Kombinlenir
buyuk boy kazak nasil giyilir ve kombinlenir 2015
buyuk boy kazak nasil giyilir ve kombinlenir 2015

Büyük Boy Kazak Nasıl Giyilir ve Kombinlenir

Özellikle kış aylarında sevdiğimiz  sıcak ve şık görünümlü bizim favorimiz rahat ve büyük boy örme kazakları, nasıl giyip kombinleyeceğiniz konusunda moda ipuçlarını sizler için listeledik. Bu çok yönlü ve sıcak bir parça kazaklar bu sene oversized- büyük boy modelleri daha çok trend oluyor.Büyük boy kazak giymenin pek çok şık yolu vardır .Kot pantolon ile farklı stillerde, etek ve hatta elbiseler ile, hemen her giysi ile bu konforlu kıyafeti  imrenilebilecek bir stilde kombinleyebilirsiniz. Benzersiz rahat bir görünüm elde etmek veya yepyeni bir seviyede kadınsı ofis tarzı elde edebilirsiniz.

Aşağıda büyük boy bir kazak nasıl giyilir ve  nasıl farklı giysi parçaları ile şık kombinler yapılır bulabilirsiniz.!

Kısa etekler ve elbiseler ile Büyük Boy – Oversized Kazak

Büyük boy kazak ile oluşturabileceğiniz şirin ve seksi kombinasyonları biri mini etekler veya kısa elbise ile eşleşen kombinlerdir. Sizde baskılı rahat bir elbise ya da seksi bir mini etekle benzersiz ve unutulmaz bir görünüm için nötr bir büyük boy kazak ile kombinleyebilirsiniz. Altına dantel bir çorap ya da klasik ayakkabı ve çizme ile  romantik bir görünüm elde edebilirsiniz. Stilinize duygusallık cool bir dokunuş katacak.Ayrıca ekstra şapkalar, çantalar ve güneş gözlüğü ile mükemmel güçlü bir kombin elde edebilirsiniz.


İlgili; Salaş overize kazak ile sokak stili kombin önerileri

Tayt ve Skinny pantolon ile Büyük Boy Kazak

Kaba siluetleri yaratmaktan kaçınmak için, tozluk, skinny jeans ya da pantolon gibi dar bir alt ile büyük boy kazakları eşleştirebilirsiniz. Bu aslında büyük boy öğeleri kombinlerken  temel kurallardandır , ayrıca  onlar mükemmel şekil artırıcı sıkı parçalar ile dengeli olmalıdır.  Baskılı altlardan kaçınarak, zayıflama etkisi ile deri pantolon, skinny jeans ya da tek renkli tayt düşünebilirsiniz.. Ayak bileği çizmeler, botlar ve topuklu ayakkabılar ile  mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz .Eğer kadınsı ve seksi bir görünüm oluşturmak isterseniz deri ceket eklemeyi düşünün. Böyle şık kombinasyonlar size sonbahar ve kış aylarında, gün boyu rahat ve şık görünmeniz  için mükemmel seçimlerdir. Ayrıca kıskanılacak uzun bacaklı  bir görsel ile boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu | 2020

Maxi etekler ve elbiseler ile Boy Kazak

Büyük boy kazaklar ile hippi tarzı oluşturarak ister misiniz ? Oversized kazağınızı maksi etek ve elbiseler ile giydiğinizde  bohem stili için ideal bir görünüm elde edebilirsiniz.2015 İlkbahar modasında bohem stili çok trend oluyor. Maxi elbisenizein üzerine bir kazak giyin, nakış, boncuk ve taşlar gibi çeşitli süslemeleri ile birlikte güzel bir eşlestirme yapın. . Buna ayak bileği çizme,  dağınık bir  yan örgü ve  çapraz vücut çantası ekleyin. Ancak bu kombin ince ve uzun boylu kızlar için daha uygundur.

Kısa Şort ile Büyük Boy Kazak

Büyük boy bir kazak artı kısa şort son derece genç ve kadınsı bir görünüm için harikadır.Hem  pratik ve modern bir tarz , günlük stil içinde son derece şık görünüyor. Bu kot şort veya klasik tarz seçenekleri tercih edebilirsiniz.Sonbahar ve kış parçalarını katlı giyme seçeneklerini de  bu şekilde deneyebilirsiniz.Her zaman günlük kombinlerde gevşek kıyafetler ile mükemmel stiller elde edebilirsiniz.. Sportif ayakkabı, ayak bileği bot ve dizden yüksek çizmeler gibi tüm kombinasyonları ile giymek için büyük boy kazak ve şortlarınızı düşünebilirsiniz.Ayrıca ek olarak çanta, güneş gözlüğü, bazı şapka tasarımları ve takı parçaları ile daha etkili bir stil deneyebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız; 2015 Kış modasında cool katlı kombinler için ipuçları

Elbise ve külotlu çorap  ile Büyük Boy Kazak

Birçok kız siyah opak çoraplar ile elbiseler gibi büyük boy kazakları eşleştirip giymeyi tercih ediyor.Hem feminen hem şık hemde rahat bir stil görünümü oluşturuyor. Sadece seçtiğiniz kazağın yeterince uzun olduğundan emin olun. Bunun altına ayak bileği çizme ve topuklu seçenekleri giyebilir, bir fötr şapka ve farklı stillerde çanta, aksesuar seçimleri ile kombinleyebilirsiniz.

Aksesuarlar ile Büyük Boy Triko kazak kombinleyin

Zevkli takı aksesuarları büyük boy kazak ile kombinlendiğinde herhangi bir kıyafet daha şık ve önemli detaylar ekler. Rahat gündüz stili  için, takı parçalarını atlayabilirsiniz ya da şık bir çanta, ayakkabı ve bazı şapka ve minikk takılar  sizin görünümünüzde odak noktası oluşturacaktır. Bir parti görünümünde ise, gösterişli takı tasarımları, parlak ve göz alıcı taşlara sahip olanları denemek için çekinmeyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kışın beyaz kot pantolon giymenin 32 yolu

Yukarıda belirtilen Büyük boy kazak kombinasyonlarından herhangi birinin üstüne deri ceketler seçebilirsiniz.Ayrıca orta uzunlukta, çeşitli etnik desenler de kış görünümü oluşturmak için son detaylar için  mont, pançolar ve ceketler de deneyebilirsiniz.

Büyük Boy Kazak Kombinleri – Galeri

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.