Home / Makyaj / Büyüleyici makyaj ile tüm trafik nasıl durdurulur: 7 ipuçu
makyaj ile tum traifk nasil durdurulur

Büyüleyici makyaj ile tüm trafik nasıl durdurulur: 7 ipuçu

Büyüleyici makyaj

Mor, mavi, kahverengi, siyah, beyaz, bej, gri … Benim makyaj çantamda neredeyse gökkuşağının tüm renkleri var. Öle bir makyaj yapmalısınız ki doğal ve büyüleyici olmalı.Trafikte bile herkesi durdurup size baktırmalı :).Gün bittikten sonra bile gözlerimizde uygun renkler olmalı. Seçtiğimiz makyaj marka ve ürünler kalıcı ve cilde zararlı kimyasal içerik barındırmamalı. Ayna önünde kendimize soralım, bizi gün boyunca büyüleyici kalmamızı sağlayacak makyaj nasıl olmalı.Ten renginize uyumlu canlı renkleri çok iyi bilmelisiniz. Kırmızı ruj için her tene uyumlu olduğundan kullanmalısınız?Uzman makyaj sanatçılarının önemli  ipuçlarını sizler için topladık.bu makyaj rehberi size uzak noktadan bile çarpıcı  görüneceğinize garanti veriyor.!

1. Adım :Cildini ve yüzünü çok iyi tanımalı makyajını ona göre yapmalısın

İlk şey yüz şekline ve ten rengine uygun makyaj tekniklerini çok iyi bilmen gerekir. resim yapmak gibi makyaj ve bir tuval olarak yüzünü düşün. Bir sanatçı yaptığı tuval üzerine resime başlamadan önce o paslanmaz ve kaliteli boyalarının tuvali ve yapacağı resim için için uygun olduğundan emin olur.


Makyaj sizi yeniden başka biri gibi yaratmaz, sadece senin özelliklerini geliştiren sadece bir şeydir. Makyaj uygulamadan önce , nemlendirici ve / veya güneş kremi sürdüğünüz den emin olun. Cildinizi besleyip aynı zamanda korumalı. Ben sonbaharda güneş kremi uygulamaya  ilk kez geçtiğimiz sezon başladım ve cildime de büyülü bir ışıltı geldi. Sadece bu değil bulutlu bir günde bile cildinize güneş kremi uygulayarak zamanla daha genç görünüyor olacak ve cilt korunup beslenecektir…

2. Adım : Mineral makyaj bazları kullanın

Ne zaman arkadaşlar veya iş arkadaşları için makyaj masasına koşsanız ilk olarak mineral bazlar kullanın-.Mineral bazlar daha az sorunsuz cilt ve daha canlı yüz sağlar. Makyaj yapmadan önce bir mineral baz seçin ve  cilt beslenmiş olacak ve ışıltısını herkese hissettirecek.

3. Adım: Herhangi bir makyaj olmadan göz tanımını ister misiniz?

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)

Sonraki ana şey  küçük bir ipucu ile  muhtemelen göz farını artık unutacaksınız. Doğal güzelliğe gelince, öncelik gözler, elmacık kemikler ve dudakla olmalıdır. Gözlere gelince, onları tanımlayan önemli şey kaşları olduğunu unutmayın. . Megan Fox seksi, kemerli kaş? Yüzleri farklı şekillerde olanlar için uygun kaş şeklini seçmeliler.Kaşları doğru şekillendirdiğinden  emin ol. Kaş kalemi ile kolayca süper gösterişli kaşlar yapabilirsin.Yüz şekline uygun şekilde kaşlarını belirginleştir. Ve göz makyajın için yumuşak uçlu kahverengi tonlarında bir kalem eyeliner, üst kirpiklere yoğun bir maskara sür.

4.Adım: Harika elmacık kemikleri ister misiniz?

Biz her pistlerde ve moda dergilerinde gördüğünüz iyi vurgulanan elmacık kemiklerini hayal ederiz? Her kız böyle tanımlanmış elmacık kemikleri yapabilir: Tahmin et nasıl. İşte hüner: Bir makyaj fırçası kapın ve bir Bronz veya cildinizden biraz daha koyu bir allık kullanın ve elmacık kemiği sonundan aşağı saç çizgisne  bir çizgi çizin. Çok karanlık olursa, yapmanız gereken cildini pamuk ile biraz silmek.

5.Adım : Gözler

Makyaj paletleri içinde her türlü gözler için her şeyi vardır. Sadece deneme yaparak sizin için doğru bir seçim için yeterince cesur olmak gerekir.  Birkaç küçük sırlar

Mavi gözler : Bu ​​makyaja gelince mavi gözleri çok özeldir. İster inanın ister inanmayın, daha fazla mavi onlara parlaklık sağlar, böylece siyah eyeliner yerine alt kapağınai mavi bir renk deneyin. Göz farı ve göz kalemi ise , kahverengi ve bronz gibi renkler  mavi gözleri safir gibi parlak yapacaktır.

Kahverengi gözler :  Duman göz makyajı ilk atarnatif olmalı örneğin , Kate Moss ve benzeri yıldızların kullandığı dumanlı göz makyajları genelde kahverengi gözlü bayanlara çok yakışır.Derin kahverengi gözlere koyu renk tonlar çok yakışır.; siyah ve gri gibi koyu renkler, gözlere drama ekler onların daha gizemli ve büyüleyici görünmesini sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yılbaşı gecesi için 16 Işıltılı Makyaj Önerisi

Yeşil gözler : mavi gözler ile benzer ,  renk eşleme ile harika bakışlar yaratılır. Altta bir eyeliner şeklinde makyaj ile çok daha taze yeşil bir görünüm verir. Her zaman göz  kapağın köşesinde koyu kahverengi veya siyah biraz  daha kalem veya eyeliner eklenmeli.

6. Adım :Sadece 2 makyaj ürünü ile herkesi büyüleyin

Moda pistlerinde veya kırmızı halı üzerinde kullanılan makyaj renkleri her sezon değiştirme eğilimindedir. Ancak ikonik makyaj renkleri sizi her zaman kusursuz ve büyüleyici yapar.Seksilik ve yaşlanmayan bir görünüm için siyah astar ve kırmızı ruj makyaj çantanızda her zaman bir alternatif olsun. O kadar basit, ama saf güzelliğe dayalı  bir görünüm için Sıvı astar üst kirpik çizgisini izlemeli herhangi bir göz farı kullanımı olmadan uzatılmış şeklini verir. Kırmızı ruj ise size o son dokunuşu verir – ve orada o büyüleyici kadın var! Sadece iki ürün ile harikalar elde edebilirsiniz. Eğer gün boyunca kırmızı bir ruj istiyorsan , yapman gereken tek şey, dudakların dışarısına bir nebze kızarıklık ver , bu şekilde saatler geçse de hala doğal kırmızı görünüyor. Veya ekstra dudak hacmi için dudak ortasına parlak bir kırmızı parlatıcı sürün…

 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.