Home / Moda / Calzedonia 2015 İlkbahar / Yaz Çorap Koleksiyonu
Calzedonia 2015 İlkbahar Yaz corap Koleksiyonu 1
Calzedonia 2015 İlkbahar Yaz Çorapve Tayt Koleksiyonu

Calzedonia 2015 İlkbahar / Yaz Çorap Koleksiyonu

Çorap, Tayt,  Mayolar ve iç çamaşırı piyasalarında uzmanlaşmış bir güzel İtalyan moda markası, Calzedonia 2015 ilkbahar yaz çorap ve tayt koleksiyonunu kampanya yüzü olarak muhteşem model Emily DiDonato yayımladı. Marka 1986 yılında kurulan ve şu anda 38 ülkede 3800 üzerinde mağazaya sahip . Sadece Milano, Paris, Roma, Londra, Berlin, Moskova, Barselona, ​​ve Hong Kong  Calzedonia mağazaları için önemli merkezlerinden birkaçıdır. Sabit bir hızda büyüyen, güvenli ve kaliteli ürünler sunan bu marka sunduğu ürünlerde ekstra daha dikkatli  ve köklü bir marka. Türkiyede ‘de bayanların en çok beğendiği iç çamaşırı, mayo ve çoraplarını Calzedonia tercih ederek, kendilerini daha ayrıcalıklı hissettiklerini söyleyebiliriz.Ayrıca bakınız; Kış Calzedonia İnce Çorap ve Tayt Modelleri 2015

Söylemeye gerek yok, Calzedonia ilkbahar / yaz 2015 çorap ve tayt koleksiyonunu elimizi almak için şimdiden ölüyoruz, özellikle harika denim topluluklar ile dolu dolu geliyor.Ayrıca Lekeli ve yırtık modellere odaklanırken, hala oldukça belirgin denim trendlerini de  ilkbahar yaz koleksiyonunda bulabileceksiniz. casual aşınmış tayt modelleri ve çorapları, çizgili modelleri ile çok dikkat çekiyor. Biz tunik altında, mini etek altında ve sade olarak bir çok tayt ve çorabını giyip en tarz kombinlerimizi yapabileceğiz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015-2016 Sonbahar Siyah Deri Ceket Kombinleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.