Home / Moda / Calzedonia İnce Çorap ve Tayt Modelleri 2015
Calzedonia yeni tayt ve ince corap modelleri 2015
Calzedonia yeni sezon tayt ve ince çorap modelleri 2015

Calzedonia İnce Çorap ve Tayt Modelleri 2015

Calzedonia Yeni Sezon İnce Çorap ve Tayt Modelleri 2015

Calzedonia ile tayt ve ince çorap seçimlerimizde daha modern ve tarz seçimler yapabiliyoruz.Sokak modasında da en çok tercih edilen Calzedonia markası, birbirinden güzel ve havalı tayt modelleri ile tüm bayanların kalbini kazanıyor. Seksi ve cool Calzedoniaimce çorapları ise her sezon büyülüyeci tasarımlarda karşımıza çıkıyor.Sizde stiliniz de daha güçlü ve etkili vurgular kullanmak isterseniz Calzedonia Tayt ve İnce çoraplarını tercih edin.

2015 Kış yeni sezon Calzedonia tayt modellerinde, yırtık detaylar, yanlarda dore rengi desenler, barok tarzı siyah ve altın desenler, yine altın zincir detaylı işlemeleri görüyoruz.Ne abartı ne de demode bir görünümü var tüm detaylar taytlar da yerinde ve dozunda kullanılmış, daha tarz ve şık tasarımlar ortaya çıkmış.Deri, kadife ve kapitone siyah tayt modellerini Calzedonia kış 2015 koleksiyonunda bulabileceğiniz yine klasik modeller arasında.

Ayrıca bakınız ; Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu


Rahatlığı, şıklığı ve kaliteli ürünleri müşterilerinin memnuniyetini kazanan Calzedonia her sezon yeni tasarımlarıyla rakiplerinin çok üstüne çıkıyor.

Calzedonia 2015 Kış ince çorap modellerinde ise seksi dantel detaylar, enine ve boyuna çizgili desenler, puantiyeler ve opak çeşitleriyle, biz kadınlar için  en feminen ve tarz stillere kapı açıyor.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Trend Uyarısı: Badem Tırnaklar

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.