Home / Makyaj / Cara Deleving Makyajı Nasıl Yapılır
cara delevingne makyajı yapimi 2015

Cara Deleving Makyajı Nasıl Yapılır

Cara Deleving Makyajı Nasıl Yapılır, Cara Deleving Makyaj Modelleri 2015

Podyumlarda gördüğümüz yüzler sizce bu kadar kusursuz olmayı nasıl başarıyor.Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız sizlere vereceğimiz Cara Deleving makyajının inceliklerini öğrenmelisiniz.Ünlü top model Cara Deleving’in kusursuz görüntüsü herkesi kendine hayran bırakıyor.Peki bunu nasıl başarıyor.Cara Deleving makyajı nasıl yapılır göz atalım . Buyrun:) Ünlü top modelin makyajına baktığımızda il göze çarpan kısmı dudakları.Dudaklarını ön plana çıkaran Cara,makyajının geri kalan kısmını ise arka plana itmiştir.Dudakları ile makyajını göstermektir.Çünkü yüzün bir kaç bölümünün ön plana çıkması makyajda kargaşa ve hoş olmayan bir görüntü yaratır.Sizde bu görüntüyü yakalamak için yüzünüze pudra sürdükten sonra yanaklarınızı hafif kırmızılaştırın ve dudaklarınızda  frambuaz görünüm yaratın.Gözler ise kesinlikle transparan olmalı dudakları gölgede bırakmamalı.

Dudaklarında dikkat çeken bir diğer güzel ruj rengi ise fuşya pembe rengidir.Bu renk sizlerde çekicilik katacaktır.Bu dudakları gözlerde siyah eyeliner ile tamamlayabilirsiniz. Ünlü güzelin turuncu dudakları da görülmeye değer.Turuncu dudaklarını nötr bir makyaj ile tamamlamak şarttır.Kaşlar ise siyah ve kalın şekilde bırakılmalıdır. Cara Deleving saç rengi ve modellerini linkten inceleyebilirsiniz.

Ünlü top model güzel mavi gözlerinde ise gümüş renginde bir far tercih ediyor.Bu farın yanında siyah eyeliner kullanması gözlerinin güzelliğini ön plana çıkarak onları ön plana çıkarmıştır.Fakat gözlerdeki parıltı biraz daha arka plana itilmelidir.Aksi takdirde abartılı bir görünüm ortaya çıkar.Bunu da üst ve alt kirpiklerin iç kısımlarına siyah kalem çekerek ve siyah maskara kullanarak sağlayabilirsiniz.Gözler transparan dudaklarla tamamlanmalıdır.


Cara Delaving siyah eyelineri kedi bakışı verecek şekilde kuyruklu yapıyor.Cilt bakımı  sayesinde teninin daha yumuşak ve ipeksi görünmesini sağlıyor. Elmacık kemikleri ise parlak pudra ile renklendirilmiştir.Özellikle bu durum sakaklarda ve kaşta uyumlu bir görüntü yaratıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Omuz uzunluğunda trend 10 katlı ünlü saç modelleri

Top model gözlerinin köşesine kondurulmuş altın doku ile de dikkatleri kendine çekiyor.Gözleri ise gözlerine çekilmiş siyah bir kalem ve maskara ile ön plana çıkarılmıştır.Bakışları gözlere çekmek içinse dudaklar ise transparan yapılmıştır.

Ayrıca bakınız Ünlü yıldızların cilt ve bakım sırları ve bilmediğiniz güzellik maskeleri için Ciltvebakim.com sitesini inceleyebilirsiniz. Pastel gözleri de çok fazla kullanıyor.Göz kapaklarında gri ışıltılı bir far ve siyah kalem ile harmanlanmış gözler gerçekten çok çekici duruyor.Elmacık kemiklerine de hafif şek,ilde pembelik verilmelidir.Cara Delaving makyaj ipuçları ile sizde kendi tarzınızı oluşturabilir ve güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.