Home / Saç Modelleri / Cara Delevingne Saç Rengi ve Modelleri
Cara Delevingne sac rengi ve modelleri 2015
Cara Delevingne Saç Modelleri 2015

Cara Delevingne Saç Rengi ve Modelleri

Sokak stilinin örnek alınan güzel ve seksi mankeni  Cara Delevingne Saç Rengi ve Modelleri ile de kadınların en beğendiği ve takip ettiği kadınlardan. Cara Delevingne 2015 oyunculuk çekimleri için saç rengini değiştirdi.Eski kullandığı saç renkleri sarı, kumral ve küllü tonlardaydı.Genelde düz ve açık kumral saç renklerini tercih ediyor.

Cara Delevingn yeni saçları açık kahverengi saç renginde.Film galasında bu açık kahve yeni saç rengi çok beğenildi.Sizde Cara Delevingne saç rengine, saçlarınızı boyattırmak istiyorsanız açık saç renginiz varsa açık kahverengi boya ile bir seferde bu rengi tutturabilirsiniz.Eğer saç renginiz koyu ise ilk önce saç renginizi açık saç renkleriyle açıp, daha sonra açık kahverengi boya ile boyamalısınız.Evde saç boyama konusunda tecrübeniz yok ise kuaförden yardım almanız saçlarınız sağlığı için daha doğru olur.

İsterseniz şimdiki saç rengini ve boyatmak istediğiniz saç tonunu bana en attaki yorum kısmından yazarsanız sizlere, nasıl yapmanız ve hangi boyaları seçmeniz konusunda yardımcı olmaya çalışırım.


Şimdi sizlere Cara Delevingne’nin geçmişten günümüze en çok beğendiğimiz saç renklerini ve modellerini paylaşmak istiyorum.Benim favorim küllü açık kumral saç rengi…Ya sizin en sevdiğiniz saç rengi hangisi ?

 

 

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçlarda Ombre Işıltılar | 2021

Check Also

Doğal Dalgalı Saçlar

Doğal Dalgalı Saçlar| 2021

Doğal Dalgalı Saçlar Nasıl Yapılır? Hafif su dalgası doğal saçların yükselişte olan popüler saç modelleri …

15 comments

  1. Saçlarım kalın ve gür orta boy saçımın uzunluğu.sürekli her ay saçımı boyatıyorum ama istediğim rengi bir türlü yakalayamıyorum.Kahve tonlarını karamel kahve rengi çok seviyorum boyama sonucu koyu oluyor ve beğenmiyorum.saçlarım çok kurudu ve sertleşti.lütfen yardım öneriniz nedir?…

  2. Merhaba. Saçımı 3. Fotoğraftaki renk yapmak icn ne yapabilirim yardımcı olur Musunuz ve suan sacımın rengi açık kumral ve fotoğraftaki renklerin hiç birine benzemiyor ne yapmalıyım

  3. Son fotografindaki renk tam olarak ne dir kullu sarimi

  4. Teşekkür ederim çok sağolun 🙂

  5. Çok teşekkür ederim açık renk hangisi olsun peki yine küllü mü mesela açık küllü kumral veya açık küllü sarı birde boyanın içine mix boya katsam turunculuk gideren o çözüm olurmu acaba

    • Şeyma Hanım Rica ederim ben saç boyama hakkında öğrendiklerimi ve evde saç boyama deneyimlerimi sizinle paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum.Palette veya lorealin açık sarı boyası ile saçlarınızı açıp üstüne küllü kumral boyayabilirsiniz.Eğer saçlarınız kısa değilse 2 tüp boya alın.Bir tanesi yetmez.Ama saçlarınız kuruyup biraz yıpranabilir, bunu göz önünde bulundurun. mix boya ben daha önce kullanmadığım için etkili olur mu bilmiyorum.

  6. Peki komple küllü kumrala boyasam nasıl olur saçımdaki kızıllıklardan nası kurtulabilirim

    • Komple küllü kumrala boyasanız bile saçlarınızın dipleri ile uçları arasında ton farklı olur, kızıllıklar saçlarınızdan kolay kolay gitmez.saçlarınızın tamamen küllü kumral olması için tamamen açılıp küllü kumrala boyanması gerekir.Buda saçlarınız için hiç sağlıklı değildir.Bazı kuaförlerde bile bu işlem saçların bir kısmının yanmasına, kuruyup yıpranmasına neden oluyor.Bence saçlarınızı açık bir renge boyayın 1 hafta dinlendirip üstüne tekrar küllü kumrala boyayın.

  7. Merhaba Şeyma hanım; Dip rengi boya ile en zor doğallık verilen yerdir.Saçlarınızı boysanız bile dipten yeni çıkan yerler sizde bilirsiniz her zaman daha açık ve farklı tutar.
    Ayrıca saçlarınızda kızıllıklar olduğunu yazmışsınız. 3. resimdeki Cara Delevingne nin İstediğiniz saç rengi tutturmak biraz daha zordur.Bu resimde dip rengi küllü kumral bunun için saçlarınızın dip kısımlarını küllü açık kahve ile boyayabilirsiniz.Fakat saçınızda boyayı 15 dakika falan tutun yoksa dipleriniz daha koyu olur.Ama saçlarınızın uçları ve dip kısımları birbirinden alakasız olacaktır.

  8. Merhaba saçlarım kahve ama kızıllık içeriyor Cara Delevingne nin baştan 3. fotografındaki dip rengini nası elde edebilirim uçtaki sarılar olmadan sadece komple dip rengini istiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.