Home / Dekorasyon / Çarpıcı Mutfak Tavan Tasarımları 2015
mutfak icin tavan dekorasyonu 2015
Mutfak Tavan Tasarımları 2015

Çarpıcı Mutfak Tavan Tasarımları 2015

Her kadının bildiği gibi mutfağın tümü her zaman evin kalbidir , herkes lezzetli yemekler yemek için gün içinde en az üç kez orada toplanır.  Işte veya okulda yoğun bir günün ardından, aile bir araya gelmek  için yemekte orada oturur.Ve özel davetler partiler için tüm odak alanı yine mutfaklar dır. Evin içinde keyifli ve şık bir mutfak yapmak dekoru yapmak için en önemli gereken  şeylerin başında mutfak tavan tasarımı gelir. Aşağıdaki galeriden 2015 mutfak tavan tasarımları arasında en çarpıcı fikirleri bulabilirsiniz.Sizde yeni bir mutfak tavan tasarımı düşünüyorsanız  bu resimler size  ilham olsun. Galerimiz den Çarpıcı Mutfak Tavan Tasarımlarına bir göz atın.

Çoğu kez biz oturma odası ve yatak odası tavan tasarımları hakkında daha fazla özen gösterilip  mutfak tavan dekoru dikkate alınmıyor. Onlar herhangi bir odanın önemli bir parçasıdır,  zemin, tavan ve duvar tasarımları daha farklı muamele edilmemelidir. Mutfak Tavan dekorunu daha şık hale getirmek için bazı mimari elemanlar ve dekoratif aydınlatma ile oynayın.

İlgili;  En Şık ve Modern Mutfak Aksesuarları


  • Doğal ışığın mutfağınıza girmesini ve ondan  yararlanmak  istiyorsanız o zaman tavanda bir pencere yapmanız gerekir. Hem bu şekilde mutfak tavanınız etkileyici ve nefes kesen bir model olacak!
  • Evin her yerinde muhteşem aydınlatma seçenekleri  arasında dekoratif ve pratik olanları seçin. Asma lambaları mutfak dekorunuzu dramatik bir ambiyans verebilir ve mutfağa girildiğinde  onlar fark ve şık ilk şey olacak. Sadece doğru yükseklikte onları astığınızdan emin olun.
  • Ayrıca şık ve basit oval tavan ışıkları ile mutfak tasarımınıza vurgu ekleyebilirsiniz.
  • Asma tavanlar mutfak dekorunda küçük ışıkları ile  mutfağınıza tamamen farklı bir görünüm verecektir.
  • Mutfak tavan tasarımları seçilen yere çarpıcı bir görünüm elde etmek için ciddi uygulanmalıdır. Mutfakta genel stiline göre seçim yapılmalı. Mutfak geleneksel tarzda ise, kesinlikle ahşap tavan gitmeli, ama modern bir tarzda ise  beyaz beton tavan en uygun olacaktır.
  • Tavan tasarımı söz konusu olduğunda detaylandırma çok önemlidir. Küçük detaylara yer  vererek daha rahat ve şık bir görünüm hissettirebilirsiniz.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Mutfak Tavan Tasarımları 2015 – Galeri

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.