Home / Güzellik / CC Krem ve BB Krem Arasındaki Farklar ortaya
BB kremler ve CC kremler arasindaki farklar

CC Krem ve BB Krem Arasındaki Farklar ortaya

BB kremler? CC kremler? Her ikisi de size daha parlak bir cilde sahip olmanızı, düşük maliyetli olarak cilt bakımınıza yol verebilir. Yeni güzellik trendlerden biri cilt için BB ve CC kremler olduğunu biliyoruz. Birini seçmek biraz kafa karıştırıcı olabilir, ve bayanlar CC krem ​​ve BB krem ​​nedir, arasındaki farklar nelerdir birbirleri arasındaki soruları sizde duymuşsunuzdur.Bize mail yoluyla da soranlar olmuştu. “BB” kremler için söyeleyebileceklerimiz, çok görevli olan “güzel bir cilt görünümü için”: Anti-aging özellikleri olan, parlatıcı bir astar, hafif pudralı, nemlendirici ve güneş kremi birleşimlerinden oluşan ürünlerdir. Bir “CC” krem ise ​​” renk düzeltici ” anlamına gelir ve astar, nemlendirici, güneş kremi, yaşlanma karşıtı maddeler ve bazen kolajen güçlendiriciler ile cilt parlatma özelliği olan maddaleri içerir. CC krem ​​(akne eğilimli ciltler için çok iyi) BB krem,biraz daha hafif olma eğilimindedir ve mevcut sorunları gizlemek üzerinde etkilidir. Ayrıca BB krem Cilt bakımına odaklı olarak, kuru ciltler için biraz daha etkili ve daha iyi olma eğilimindedir.

Bu yeni formüller temelde yararları ile renkli nemlendiricilerin bir yukarı seviyede olan versiyonudur. Onlar cildinize destek vermek için hızlı bir düzeltme özelliğindedir, ama onlar ayrı bir cilt serumu, nemlendirici ve güneş kremi uygulamak kadar etkili değiller. Cildin kusurlarını örtbas etmek için bir nevi etkilidir.Hızlı ve kolay olarak spor salonuna giderken onları sürmeyi seviyorum kolayca bir seferde sürülebiliyor. Bu kremleri uygulamak için, hafifçe göz kapaklarında da dahil olmak üzere, tüm yüz üzerinde seçtiğiniz kremi parmaklarınızı kullanarak sürebilirsiniz. Spor salonu ve günlük makyaj için, bb ve cc kremleri pudra ve toz uygulamadan sürebilirsiniz. Sadece küçük bir siyah maskara ve dudak kremi sürüp kullanın..

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Makyaj Hangi Sırayla Yapılır?

Sizin için doğru en iyi BB veya CC krem ürünleri: İşte bizim sadece bir kaç önerimiz.


Yağlı ciltler için : Faydalı Kozmetik SPF 35 Toz Big Easy Sıvı , 38 $,

Her cilt tipi için : BB Cream L’Oréal Paris

leke eğilimli ciltler için: Dr. Jart + Black Label Detoks BB Güzellik Balsam , 36 $, maybelline BB krem

yaşlanan cilt için: Felsefe Umut bir Jar A Z Krem Geniş Spektrum için SPF 20 , 38 $, philosophy.com

Karma bir cilt için: Tarte Amazon Kil BB Renkli Nemlendirici SPF 20 Broad Spectrum Fildişi , 36 $,

koyu cilt için: Rich de Bobbi Brown BB Krem SPF 35 , 44 $,

güneşten korunma için: Kate Somerville IllumiKate CC Krem Geniş Spektrum SPF 50+ PA +++ , $ 48,

her cilt tipi için : Olay CC Krem

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır?

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? Küçük gözler makyaj yaparken sorun çıkarabiliyor bazen. Far sürdüğümüz zaman …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.