Home / Trendler / Çiçek Desenli Tulum Trendi!
cicek desenli kisa tulumlar
Çiçek desenli kısa tulumlar

Çiçek Desenli Tulum Trendi!

Çiçek desenli kısa tulumlar bu yazın en trend parçalarından. Bugün sizlere bu yaz en çok giymeyi sevdiğim kıyafetlerden birini paylaşmak istiyorum. Hem çok rahat hemde şık çiçek desenli tiril tiril tulumlar. Muhteşem bir Ağustos ayı, deniz, sahil ve cafe gezmeleri için en ideal kıyafetlerden.

Yaz aylarında kadınların en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan tulumlar, özellikle çiçek desenleri ile son yazların bir numaralı giysileri arasına girmiştir. Taze renkler, taşıması kolay tasarım ve hafif kumaş gibi pozitif yanlarının çok olması sayesinde birçok kadın yaz aylarında, özellikle sahil kenarında ve plajlarda tulum giymeyi tercih etmektedir. Birçok farlı formda üretilmekte olan tulumlar özellikle son birkaç yaz sezonu boyunca çiçek desenli tulumlar olacak şekilde sunulmaya ve büyük ilgi görmeye başlamıştır. Çiçek desenleri, çiçeklerin renkleri, tulumun taze ve hafif kumaşı gibi bileşimlerin bir araya gelmesi ile harika bir görüntü ve harika bir kıyafet oluşmaktadır.

Çiçek Desenli Tulum Modelleri
Çiçek desenli tulumlar, kadınların büyük ilgisini çektiği için birçok üretici bu desenlere sahip tulumları üretmeye başlamış ve devam etmektedir. Gerek pantolonlu gerekse şortlu uzantıları olan tulumlar, desenler bakımından değil fakat tasarım bakımından farklı seçenekler olarak sunulmaktadır. Kendisine pantolonlu tulumları daha uygun gören kişiler pantolonlu tulumları satın alabilecekken şortlu tulumları tercih edecek olan kişiler de aradıkları kriterlerde birçok seçenek bulabileceklerdir.


İlkbahar ve yaz aylarının yaklaşması ile birlikte mağazaların vitrinlerinde yerlerini almaya başlayan tulumlar, içerisinde çiçek desenlerinin de bulunduğu pek çok farklı desen ve tasarımla satışa sunulur. Mağaza satışlarının yanı sıra, çalışan, öğrenci ya da ev hanımı olan ve dışarıya çıkacak ya da alışverişte harcayacak zamanı bulunmayan kişiler de internet bağlantıları aracılığıyla internetleri üzerinden pek çok farklı tasarımda ve çiçek desenli tulum seçeneklerini bulabileceklerdir. Fiyatları incelendiği zaman geniş bir aralıkta fiyat etiketleri ile karşılaşmak mümkün olmaktadır. Bilinen markaların ürünleri bazı kampanyalı dönemlerde uygun fiyatlara satın alınabilecekken normal etiket fiyatı zaten oldukça makul olana ve tasarımsal olarak da hiçbir modelden geri kalmayacak çiçek desenli tulumları bulmak çok zaman almayacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Modası 2015 En İyi 10 Yaz Trendleri

Çiçek Desenli Tulumların Doğal Özelliği
Genel kesimi itibariyle kadınların beline doğal bir şekilde oturan tulumlar bulunduğu gibi belinde lastik olan ya da belinin içerisinden dolaşan bir ip yardımıyla gerdirilen farklı tiplerde tulumlar bulunmaktadır. Belinde ip bulunan ve ipin gerdirilmesi ile tulumun bele iyice oturması sağlanan modellerde çiçeklerin rengi ile uyumlu ip kullanılır ve bu ip fiyonk şeklinde bağlanarak aşağıya sarkıtılarak oldukça hoş bir görüntü elde edilebilir. Daha çok şortlu modellerde bulunan bu ipler pantolonlu modellerde yerini kemerlere bırakır.

Belinde lastik bulunan ya da kesiminden bele doğal şekilde oturan modeller de oldukça kullanışlıdır. Çiçek desenli tulumların genellikle yaz aylarında kullanılmasının tercih edildiğinden bahsetmiştik. Yaz aylarında tercih edilen tulumlar askılı modeller, sırtı açık modeller, şortlu modeller şeklinde çeşitli seçeneklerde mağazalardan ve internet siteleri üzerinden kolaylıkla temin edilebilecektir.

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.