Home / Saç / Çıkış Yapan En İyi Gelin Saç stilleri 2015
2015 cikis yapan gelin saci modelleri
gelin saçı

Çıkış Yapan En İyi Gelin Saç stilleri 2015

Size 2015 yılının yeni ve  trendy gelin saçı stillerini sunuyoruz! Bu yıl gelin adayları çok şanslı birbirinden güzel gelin saçı modelleri var.

Gelin adayları saç modeli için, hangisini seçeceklerine karar vermekte eminim çok zorlanacaklar.Ama yüz şekliniz saç tipiniz ve gelinliğinizin modeli size yardımcı olacaktır.Gelin saçı nasıl seçilir, gelin makyajı için bilmeniz gerekenler nedir ? Hepsi için önceden provalar yapıp belirlemelisiniz.

Gelinlerin en mükemmel elbise arayışlarının oldukça zor olduğunu düşünüyorum, ama bu özel gün için saç seçmeye geldiğinde içinize sinen gelin saçını bulana kadar beklemelisiniz. Gelin saçı modellerinden  kafanızı karıştıran çok stil olacak çok olacak, ve size iyi hangisi yakışır bunu bilmek için  mümkün olduğunca deneyip elemeler yapmalısınız. Biz bu yılın  en güzel gelin saçı fikirlerinden bazılarını seçip elemeler yaptık en iyi çıkış yapan 2015 gelin saç stillerini birleştirdik.


Bizimle kalın ve aşağıdaki gelin saç modellerinden ilham alın, kendi saçınızda hayal edin ve beğendiklerinizin provasını yapın.  Eğer uzun saçlarınız varsa, yarım toplu dağınık saçlar çok havalı olur, ya da sadece saç aşağı doğru dağınık ve düşük bir topuz yapabilirsiniz.Bu modelleri  yılın en çok çıkış yapan gelin saçlarıdır. Romantik bukleler ise iyi görünenlerden  bazıları.

Hatta çiçekler veya diğer takılar gibi gelin saçı  aksesuarları ekleyebilirsiniz. Ben size bu büyülü  gün için  parlayacak aksesuarları öneririm.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Düğün için Gelin Başı Saç Modelleri

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.